Finančni lizing vozil ali posojilo za nakup in financiranje avtomobila


Finančni leasingvozil ali klasično posojilo pri nakupu vozila je posojilo, s katerim vam omogočamo nakup novega ali rabljenega vozila. Pooblaščeni servis Citoen nudi ugodne oblike za leasing avtomobilov ali klasično posojilo. Za podrobnejše informacije o prednostih, ki jih prinaša finančni lizing avtomobilov ali klasično posojilo, povprašajte v našem salonu. Pri nas je zagotovljena tudi najugodnejša prodaja vozil.


Finančni lizing vozil - hitra in enostavna pomoč


Finančni lizing vozil je čedalje bolj priljubljena oblika pomoči pri financiranju nakupa avtomobila. Finančni lizing vozil je priljubljen, saj je v primerjavi s klasičnim kreditom, leasing vozila povezan z manjšimi stroški, je enostavnejši in hitrejši. Finančni lizing vozil nudi različne možnosti, med katerimi lahko izbirate. Lahko se odločite za običajni finančni lizing, kjer boste finančni lizing vozila odplačevali v enakih obrokih. Ena od možnosti je finančni lizing avtomobila, kjer plačujete nižje obroke in na koncu obdobja odplačate višji obrok. Za druge pa bi bila morda primernejši finančni lizing 50/50, kjer drugo polovico obroka plačate leto dni po nakupu vozila.


Finančni lizing vozil - prednosti, ki jih prinese finančni lizing


Finančni leasing vozil - prednosti so v prilagajanju pogojev vašim potrebam, zahtevam in željam. Finančni leasing vozil je enostaven in postopek pri sklepanju pogodbe je hiter. Za pripravo pogodbe za finančni leasing vozil morate odddati popolno dokumentacijo. Naši prodajalci bodo pripravili pogodbo za finančni leasing, ki jo boste lahko podpisali v roku 24ih ur. Vse postopke za finančni leasing vozil in njegovo urejanje lahko uredite pri našem prodajalcu. Čedalje bolj priljubljena pa je možnost, ki jo ponuja operativni finančni lizing vozil, kar pomeni, da leasing avtomobila plačujete le tisti čas, ko ga imate v uporabi.


Klasično posojilo - prednosti, ki jih prinese klasično posojilo


Klasično posojilo je druga oblika finančne pomoči. Klasično posojilo s kreditom je primerno za vse z rednim finančnim prihodkom. Za klasično posojilo se ponavadi odločijo redno zaposleni in upokojenci. Dokumentacijo za klasično posojilo prav tako uredite pri našem prodajalcu. Po oddaji popolne dokumentacije, boste lahko sklenili pogodbo za klasično posojilo.


Pooblaščeni servis Citroen pa nudi še eno možnost, ki vam bo lahko v pomoč pri zamenjavi starega z novim avtomobilom - odkup vozil.


CITRO AVTO d.o.o. | Finančni lizing in klasično posojilo, povezave do naše spletne strani: