Avtomobilski rezervni deli – kvalitetni avtomobilski deli  za vaš avto


Originalni Citroen avtomobilski rezervni deli za vaš avto. Nudimo tudi storitve, kot sta: menjava olja in menjava zavorne tekočine. Na voljo vse tekočine  za vaš avto: olje za avto, hladilna tekočina in zavorna tekočina.


Avtomobilski rezervni deli  - vsi rezervni avtodeli na enem mestu


Avtmobilski rezervni deli morajo biti v prvi vrsti kakovostni. Slabi rezervni avtodeli lahko naredijo več škode kot koristi. Oglasite se pri nas, kjer vas čakajo kvalitetni avtomobilski rezervni deli. V kolikor avtmobilski deli ne bodo na zalogi, jih bomo naročili. Zavedamo se, da je težko shajati brez svojega prevoznega sredstva, zato se trudimo, da so rezervni avtodeli čimhitreje na voljo.


Avtomobilski rezervni deli – ko potrebujete hitro in ugodno storitev


Avtomobilski rezervni deli naj bodo originalni za vaš avto. Pri nas so na voljo originalni Citroen rezervni avtodeli. Na voljo so avtomobilski deli za mehaniko, karoserijo in drugo dodatno opremo. Avtomobilski deli, ki jih potrebujete, bodo na voljo v čimkrajšem času. Pooblaščeni servis Citroen – originalni in ugodni avtomobilski rezervni deli.


Avtomobilski rezervni deli in menjava olja


Avtomobilski rezervni deli in olje za avto oziroma menjava olja sta dve pomembni ponudbi, ki ju potrebuje vsak lastnik avtomobila. Potrebni rezervni avtodeli za vaš avto so sedaj na enem mestu. Brez skrbi boste vozili še naprej, saj bodo le originalni avtomobilski deli del vašega vozila. Rezervni deli za avto, ki jih morate nadomestiti, so včasih težko zamenljivi. Ogalsite se v našem salonu, kjer bomo mi poskrbeli za vse težave. Poleg pa bomo po želji opravili še hitri servis ali vulkanizerske storitve.


Olje za avto, hladilna tekočina in menjava zavorne tekočine


Olje za avto in menjava olja je pomembna za dobro delovanje motorja vašega avtomobila. Staro olje za avto lahko zamaže motor in ga tako poškoduje. Popravilo je lahko v tem primeru drago, zato staro olje za avto po potrebi zamenjajte za novo olje. Za avto skrbite tudi tako, da ga redno vozite na servis vozil. Če vam menjava olja povzroča težave, se oglasite pri nas. Poleg nudimo tudi naslednje storitve: prodaja rezervnih delov, hitri servis in vulkanizerske storitve.


CITRO AVTO d.o.o. | Avtomobilski rezervni deli, povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Partizanska cesta 79
6210 Sežana
Delovni čas
Ponedeljek - petek od 8.00 do 17.00 ure, sobota od 8.00 do 12.00 ure. Servisna delavnica: ponedeljek - petek od 8.00 do 12.00 ure in od 13.00 do 17.00 ure.
Spletna stran
E-pošta
05 730 45 18 / 05 730 45 19
Seznam fraz
Avtomobilski rezervni deli, olje za avto, menjava olja, avtomobilski deli, rezervni avtodeli, hladilna tekočina, menjava zavorne tekočine, rezervni deli za avto, prodaja rezervnih delov
ZEMLJEVID