Pooblaščeni servisi Citroen nudi najugodnejši servis vozil


Pooblaščeni servis Citroen, pri katerem opravijo ugoden servis vozil, nudi tudi ostale storitve kot so: diagnostika vozil, menjava zavorne tekočine, polnjenje klimatske naprave, menjava zavor ali optika avtomobila. Poleg tega pa se lahko oglasite tudi za vulkanizerske storitve ali če potrebujete odkup vozil. Pooblaščeni servis Citroen - vse za vaše vozilo in originalni avtomobilski rezervni deli na enem mestu.


Pooblaščeni servis Citroen - natančna diagnostika vozil


Pooblaščeni servisi Citroen - natančna diagnostika vozil. Sodobna diagnostika vozil se sedaj opravlja tudi računalniško. Preden opravimo servis vozil, se opravi natančna diagnostika vozil, ki pokaže napake. Posebnosti francoskih vozil za pooblaščeni servis Citroen niso neznanke. Poznavanje specifik in strokovnost ter natančna diagnostika vozila sta prednosti za kakovosten servis avtomobila, ki ga nudi pooblaščeni servis Citroen.


Pooblaščeni servis Citroen - menjava zavorne tekočine


Pooblaščeni servis Citroen vabi vse, ki jim menjava zavorne tekočine povzroča težave. Menjava zavorne tekočine je ena izmed hitrih ugodnih storitev, ki jih nudi naš pooblaščeni servis vozil. Menjava zavorne tekočine, ki je potrebna vsaj na vsaki dve leti, je še vedno manjši strošek kot popravilo zavor ali menjava zavor.


Pooblaščeni servis Citroen - polnjenje klimatske naprave


Polnjenje klimatske naprave in redni servis vozil je pomembno za dobro vzdržavanje vašega avtomobila. Pooblaščeni servis Citroen nudi ugodno in hitro polnjenje klimatske naprave. Pripeljite se na servis vozil, kjer bomo preverili ali je potrebno tudi polnjenje klimatske naprave.


Pooblaščeni servis Citroen - menjava zavor in servis vozil


Menjava zavor je ena izmed kvalitetnih storitev, ki jo nudi pooblaščeni servis Citroen. Dobre zavore so pomembne za varno vožnjo. V kolikor je potrebna menjava zavor, se nikar ne obotavljajte, saj vam lahko pravočasna menjava zavor prihrani marsikatero nevšečnost.


CITRO AVTO d.o.o. | Pooblaščeni servis Citroen in servis vozil - povezave do naše spletne strani: