Kovinske arhivske omare so nepogrešljive v pisarnah, skladiščih in arhivih

Kovinske arhivske omareV podjetjih pa tudi doma pri posameznikih se zelo velikokrat začnejo kopičiti gore pomembnih dokumentov in fasciklov. Vsakdo izmed nas si verjetno želi, da bi bili dokumenti lično pospravljeni in v takem primeru nam pridejo arhivske omare zelo prav. Urejeni in lepo zloženi dokumenti so v kovinski arhivski omari na varnem pred svetlobo, prahov in drugimi zunanjimi vplivi, hkrati pa nam tovrstne kovinske omare omogočajo, da veliko količino dokumentov pregledno razporedimo. Pri priznanem slovenskem podjetju Bevec izdelujemo kovinske arhivske omare najrazličnejših vrst. Naše kovinske omare odlikujejo neverjetna vzdržljivost in posledično dolga življenjska doba, trdnost, praktičnost in estetskost. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo različne modele kovinskih arhivskih omar – z enokrilnimi ali dvokrilnimi vrati, z zasteklitvijo, s predali in še bi lahko naštevali. Pri izdelavi arhivske omare se prilagodimo željam in potrebam stranke. Kovinske omare so za razliko od lesenih omar ali omar iz drugih materialov dosti bolj vzdržljive, zato lahko prenašajo tudi veliko obremenitev. Police in predali se ne bodo upogibali tudi pod veliko težo dokumentov in drugega gradiva. Pri izdelavi kovinske omare smo pozorni na dva vidika: kakovost izdelave, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo kovinske arhivske omare in moderen oz. estetski videz, ki se lepo poda k ostali pohištveni opremi. Kovinske omare so lahko tudi ognjevarne in zaščitene s ključavnicami. Pri posamezni kovinski omari lahko sami izberete želeni način zaklepanja.

 

 

Arhivska kovinska omaraArhivske omare, ki vas ne bodo razočarale

Kovinske arhivske omare Bevec so izdelane po najvišjih standardih kakovosti in varnosti, zato smo prepričani, da boste z našimi arhivskimi omarami zelo zadovoljni in da vam bodo odlično služile še vrsto let. Izdelujemo tudi druge izdelke kot so kovinske garderobne omare, police, vrtne sedežne garniture, kovinske vrtne garniture in še bi lahko naštevali. Za dodatne informacije o naših izdelkih obiščite spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
kovinske arhivske omare, arhivske omare, kovinske omare, kovinska arhivska omara, vrtne sedežne garniture, kovinske vrtne garniture  
ZEMLJEVID