Kabelske police (inox/pocinkana pločevina) s še večjo nosilnostjo in poljubnih dimenzij

Kabelske police spadajo med najpomembnejše proizvode našega podjetja Bevec, katerega sedež se nahaja v Novem mestu. Z njihovo proizvodnjo smo začeli že pred skoraj 30 leti in prav bogate izkušnje na tem področju nam omogočajo, da svojim strankam danes ponujamo izjemno kakovostne kabelske police. Dimenzije kabelskih polic po potrebi prilagodimo vašim željam (standardna dolžina je sicer 2 metra in pol) in vam tako priskrbimo natanko tisto, kar potrebujete za uspešen razvod elektroinstalacij.

 

 

Inox kabelske police različnih dimenzijPolice iz pocinkane pločevine ali inox kabelske police različnih dimenzij

Kabelske police, ki vam jih ponujamo, so treh različnih tipov; poleg klasičnih PE-kabelskih polic so vam tako na voljo tudi BRV- in BRO-kabelske police. BRV-kabelske police odlikuje predvsem dejstvo, da dodatni spojni elementi niso potrebni, kar velja tudi za kabelske police BRO, ki pa imajo še dodatno prednost, saj prenesejo precej večje obremenitve kot drugi modeli. Izbirate lahko tudi med različnimi materiali, in sicer med kabelskimi policami iz inoxa in kabelskimi policami iz pocinkane pločevine. Ponujamo pa vam tudi možnost prašnega lakiranja, pri čemer se lahko odločate med različnimi barvami po RAL-lestvici.

 

 

Dodatna oprema za razvod elektroinstalacij

Poleg inox kabelskih polic in polic iz pocinkane pločevine pa lahko pri nas kupite tudi drugo opremo za razvod elektroinstalacij. Možnost nakupa na enem mestu vam bo tako prihranila čas, energijo in stroške. Na voljo so vam kolena kabelskih polic, spojke (če se odločite za izvedbo, ko so te potrebne), pokrov za police, ki se prilega vsem modelom, in zapah pokrova. S tem pa se naša ponudba še ne izčrpana; pravi naslov smo tudi v primeru, da potrebujete različne kovinske elemente, na primer za shranjevanje orodja (kovinske omare, regale, predalnike ali police), ali pa želite urediti okolico svojega doma s pomočjo kakovostne vrtne sedežne garniture in izjemno obstojnih cvetličnih korit. Naša ponudba je tako izjemno raznolika, obenem pa vseskozi kakovostna in karseda ugodna.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
kabelske police, inox kabelske police, kabelske police dimenzije
ZEMLJEVID