Garderobne omare (kovinske) za delavnice vam bodo služile dolga leta

Garderobne kovinske omareGarderobne omare (kovinske) so tista delavniška oprema, ki jo najdemo v vsakem delovnem okolju. Pa naj bo to industrijski, športni, zdravstveni ali izobraževalni objekt. Tako v pisarnah in v vseh vrstah javnih prostorov so garderobne omare (kovinske) zelo koristne za hranjenje in zaščito osebnih predmetov. Predstavljajo cenovno ugodnejšo rešitev v primerjavi z lesenimi omaricami, poleg tega pa so tudi bolj higienične in enostavnejše za vzdrževanje. Umazanijo, ki se nabira na površinah in težje dostopnih mestih lesenih omaric, le s težavo odstranimo. Medtem ko pri kovinskih prah hitro in enostavno pobrišemo s suho ali mokro krpo. Kovinske omare za delavnice ali pisarne je enostavno premestiti z enega mesta na drugo.
V podjetju Bevec so vam na voljo garderobne omare (kovinske), ki so primerne tako za industrijske objekte kakor tudi za športne centre, bolnice in šole. Kovinske omare za delavnice so izdelane iz 0,8 mm debele prašno barvane pločevine in opremljene z vrhnjo polico, obešalnim drogom in cilindrično ključavnico. Omara ima tako na zadnji steni kakor tudi na vratih preforacijo, ki zagotavlja boljše prezračevanje. Ker je omara vijačno sestavljiva, jo je možno modularno povezati v večje zaporedje.

Garderobne omare (kovinske) in delovne mize pomembna delavniška oprema

Dobro opremljena delavnica ali garaža je želja vsakega moškega. Pri vsakdanjem delu se nam velikokrat zgodi kakšna nezgoda, ali pa stvari odpovedo kar same od sebe in večino teh lahko popravimo sami. Seveda pa ne brez dobrega orodja. Tega lahko pospravimo v kovinske omare za delavnice, ki omogočajo urejeno in pregledno shranjevanje ter enostaven dostop do orodja.
Poleg garderobne omare (kovinske) je nujna delavniška oprema tudi delovna miza ali ponk po domače. Delovna miza nudi robustno podlago za najrazličnejša dela. Delovne mize so na voljo v različnih velikosti in so primerne za različna delovna okolja.

Kakovostna delavniška oprema za učinkovito in uspešno delo

Razmišljate o nakupu garderobne omare (kovinske)? V podjetju Bevec se dobro zavedamo, da je uspeh poslovanja odvisen tudi od preglednosti in urejenosti delovnega prostora, zato vam ponujamo kakovostne rešitve za čim bolj funkcionalno in učinkovito poslovanje. Na voljo so delovne mize, kovinske omare, omarice, police, sedežna garnitura in predalniki tako za delavnice kot za pisarne. Vsa delavniška oprema je na ogled tudi na naši spletni strani. V ponudbi pa boste našli tudi izdelke, kot so luči za delavnico. Vabljeni.