Senčila ArcontNotranje žaluzije, rolo senčila za okna in zunanje rolete

Notranje žaluzije in rolo senčila so le del naše ponudbe senčil. Med senčila za okna Arcont spadajo še zunanje žaluzije, notranje in zunanje rolete, pliseji in lamelne zavese. Tako zunanje kot notranje žaluzije, zunanje rolete in rolo senčila so vam na voljo v različnih barvnih odtenkih. Senčila bodo v vaš bivalni prostor prinesla novo estetsko dimenzijo, hkrati pa bodo preprečila tudi neželene poglede. Naša ponudba je pestra in modna, zato ne zamudite te izjemne priložnosti.

Med ponudbo za zunanje rolete spadajo podometne in nadometne rolete visoke kakovosti. Tako zunanje kot tudi notranje rolete nam dobavlja priznani nemški proizvajalec SKS Stakusit. Žaluzije so lahko različnih širin in barv. Če si želite popolne zasebnosti, se odločite za rolo senčila, ki so učinkovita senčila za delno ali popolno zatemnitev.

Senčila za okna Arcont v vaš prostor vnesejo novo estetsko dimenzijo.

Notranje žaluzije iz vrhunskih materialov za svež pridih v vašem domu

Notranje žaluzije so narejene iz vodoravnih ALU lamel, širokih 25 mm in zagotavljajo učinkovito zaščito pred svetlobo in neželenimi pogledi. Svetlobo v prostoru uravnavate s kakovostnim mehanizmom in gibljivo palico za žaluzije, ki omogoča obračanje lamel. Lamele za notranje žaluzije se upravljajo z vrvico, ki omogoča hitro in preprosto dviganje in spuščanje žaluzije ter tudi spreminjanje naklona lamel.


Senčila Arcont za vse letne čase.

Rolo senčila za delno ali popolno zatemnitev prostora

Rolo senčila so lepa in učinkovita senčila, ki se prilegajo vsakemu oknu. Nadomestijo lahko rolete ali žaluzije, saj omogočajo delno ali popolno zatemnitev prostora - odvisno od izbranega materiala. Rolo senčila, podobno kot zunanje rolete in žaluzije, zagotavljajo tudi učinkovito zaščito pred segrevanjem prostora zaradi sonca. Na voljo so vam tudi pliseji - senčila za okna iz zgubane tkanine v obliki harmonike. Nudimo vam še lamelne zavese, ki so vertikalno obešeni trakovi in predstavljajo učinkovito zaščito pred nezaželenimi pogledi.


Izberite vaša nova senčila iz ponudbe našega podjetja - pokličite nas!

Arcont IP d. o. o. | Senčila za okna: notranje žaluzije, rolo senčila, zunanje rolete - povezave do naše spletne strani: