Dvižna garažna vrataGaražna dvižna vrata Arcont

Garažna in industrijska dvižna vrata ter dvižna rolo vrata

Med dvižna spadajo naslednja garažna vrata:


Osnovna različica dvižnih vrat (garažna in industrijska dvižna vrata) je brez pogona, na voljo pa vam je tudi možnost nakupa vrat z integriranim s pogonom. Polnilo garažnih dvižnih vrat je iz pocinkane pločevine, standardni vzorec za garažna dvižna vrata pa je navpičen. Vsa vrata lahko opremite s pogonom na daljinsko upravljanje, lahko pa naročite tudi sistem Vivoport, pri katerem imajo dvižna vrata pogon že tovarniško vgrajen.

Garažna dvižna vrata – cenik in ponudba

 

Garažna dvižna vrata Arcont - pošljite povpraševanje

Kakovostna in lepa garažna vrata dodajo vašemu domu estetiko in varnost. Na voljo so vam v sekcijski izvedbi ali kot klasična neizolirana dvižna garažna vrata. Za industrijske hale pa nudimo tudi industrijska sekcijska vrata. V celotni ponudbi boste zagotovo našli vrata, ki vam najbolj ustrezajo. Še več pa si lahko ogledate na naši spletni strani in v PDF katalogih – vabljeni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Ljutomerska cesta 30
9250 Gornja Radgona
Spletna stran
E-pošta
02 564 43 01
Seznam fraz
dvižna vrata, garažna dvižna vrata, industrijska dvižna vrata, sekcijska dvižna garažna vrata, avtomatska dvižna garažna vrata, dvižna rolo garažna vrata, industrijska vrata, dvižna rolo vrata
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA