Okenske police - zunanje in notranje ter kamnite, ALU, PVC in granitne police

Zunanje in notranje okenske police Arcont vam nudijo mnogo več kot samo zaščito - ob pravilni izbiri materiala in designa estetsko povežejo okna in zidove v zaključeno celoto. Zunanje okenske police so lahko narejene iz različnih materialov.

Izberete lahko:

  • ALU okenske police
  • okenske police iz marmorja in
  • granitne police


Okenske policeGranitne in marmorne okenske police so prva izbira vseh, ki prisegajo na naravne materiale, medtem ko ALU okenske police omogočajo večjo svobodo pri izbiri različnih barvnih kombinacij in s tem ujemanje z barvno kombinacijo oken Arcont. Notranje okenske police Arcont so namenjene estetski dovršenosti vašega doma. Okenske police marmor in notranje okenske police Helolit navdušijo s svojim naravnim izgledom. Helolit police so narejene iz vodoodporne iverne plošče in v privlačnem designu bora, marmorja, marmorja karara in v drugih designih poudarijo domačnost vašega bivalnega okolja. PVC okenske police so danes zelo pogosta izbira, saj s širokim spektrom različnih barv in površinskih obdelav omogočajo veliko kreativnosti pri opremi vašega doma. Zunajne rolete in notranje žaluzijev kombinaciji z okni Arcont in okenskimi policami okusno zaokrožijo podobo vašega doma.

Zunanje okenske police - granitne, ALU, marmor in kamnite okenske police

Zunanje okenske police Arcont vam nudimo v različnih izvedbah:

  • Granitne zunanje okenske police s svojim markantnim naravnim izgledom omogočajo kombiniranje tudi s povsem modernimi izvedbami fasad in oken.
  • Marmorne zunanje okenske police s svojo tehnološko dovršenostjo, neštetimi oblikami in barvnimi kombinacijami nudijo uporabnost, trajnost in nezahtevnost pri vzdrževanju.
  • ALU zunanje okenske police s svojo praktičnostjo, velikim izborom pribora in različnimi izvedbami obdelave površine, eloksirano površino ali celo po želji barvane po RAL-u omogočajo hitro in učinkovito lastno montažo.
  • Kamnite zunanje okenske police pa dobesedno prinašajo naravo na police vašega doma.


Police za okna Arcont so še en izmed mnogih vrhunskih proizvodov odličnega podjetja!

Notranje okenske police - Helolit, marmorne in PVC okenske police

Notranje okenske police Arcont v različnih izvedbah omogočajo praktično in udobno opremo doma. Police iz marmorja in notranje okenske police Helolit navdušujejo s svojim naravnim izgledom in visokotehnološko izvedbo. Imajo trdno jedro in so narejene iz vodoodporne in izjemno vzdržljive iverne plošče.

Marmorne okenske police so izdelane po posebnem postopku z mešanjem ti. marmorne moke in naravnih akrilnih smol. Taki »kamniti« izdelki se odlikujejo po enostavnem vzdrževanju, so neporozni in zato neobčutljivi na madeže, vremensko odporni in izredno izolativni.

Notranje PVC okenske police odlikuje cenovna dostopnost, enostavna namestitev in vzdrževanje. PVC okenske police so dobavljive v beli barvi in imitaciji marmorja in lesa.

Arcont IP d. o. o. | Notranje in zunanje PVC okenske police, granit okenske police, kamnite okenske police, marmor - povezave do naše spletne strani: