Avtomatska garažna vrata Arcont - sekcijska, industrijska in rolo garažna vrata

Avtomatska garažna vrataAvtomatska sekcijska garažna vrata Novoferm vam zagotavljajo najmanj 12 brezskrbnih let. Pri Arcontu tako dobite zanesljiva avtomatska garažna vrata nemške kakovosti. Vsi produkti Arcont dosegajo visoke varnostne in kakovostne standarde. Sekcijska garažna vrata imajo patentiran stranski pogon. Patentiran stranski pogon zagotavlja prihranek prostora zlasti v garažah z nizkim stropom. Za demontažo starih klasičnih garažnih vrat, njihov odvoz in montažo novih garažnih vrat poskrbimo mi. Pogon garažnih dvižnih vrat pa lahko uskladimo tudi s pogonom vaših dvoriščnih avtomatskih vrat. Ob vseh teh razlogih za nakup avtomatskih garažnih vrat Arcont pa vam zagotavljamo še najdaljšo garancijo za avtomatska garažna vrata v Sloveniji - 12 let garancije za izbrana sekcijska garažna vrata.

Ponudba in cena garažnih vrat Arcont.

Sekcijska garažna vrata Arcont - primerna za vsako obliko garaže

Avtomatska sekcijska garažna vrata Novoferm ustrezajo najnovejšim evropskim okoljevarstvenim in varnostnim normam. Vsa naša garažna vrata imajo zato oznako CE, kar pomeni, da:

  • so vodotesna
  • ne sproščajo škodljivih substanc
  • so odporna na vetrne udare
  • so odporna na toploto
  • prepuščajo zrak
  • imajo varno odpiranje


Sekcijska garažna vrata vam, poleg vseh že naštetih prednosti, zagotavljajo tudi prihranek prostora. Primerna so za vse oblike garaž, vaša stara vrata pa lahko nadomestijo v roku enega dneva.

Industrijska in rolo garažna vrata Arcont - uporabna in ekonomična

Industrijska garažna vrata so izolirana vrata, ki zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo. Na voljo so vam v dveh izvedbah, in sicer - industrijska vrata s polnimi paneli in industrijska vrata s svetlobnimi sekcijami.


Rolo garažna vrata Novoferm so funkcionalna, ekonomična in fleksibilna garažna dvižna vrata. Glavna atributa te vrste vrat sta dolgotrajnost in zanesljivost. Poleg garažnih vrat so vam po ugodnih cenah na voljo tudi vhodna vrata.

Arcont IP d. o. o. | Sekcijska, rolo in klasična garažna vrata, cena garažnih vrat - povezave do naše spletne strani: