Ogrevanje z IR paneli je zdravo in varčno

poceni ogrevanje z IR paneliOgrevanje z IR paneli ima številne prednosti. Ogrevanje z IR paneli ne potrebuje vzdrževanja in se ne obrabi. Cena IR panelov za ogrevanje je nizka, torej je investicijsko gledano IR ogrevanje poceni. To je seveda razvidno iz našega cenika IR panelov. Tudi montaža ogrevanja z IR paneli je zelo enostavna in hitra. Cena IR ogrevanja je investicijsko ugodna tudi zato, ker dejansko ne potrebujete nobene kurilnice ali peči, torej je ta sistem idealen za tiste, katere pesti prostorska stiska. IR ogrevanje je poceni, ker je varčno, saj ne prihaja do izgub ki so posledica večine drugih ogrevalnih sistemov. Odličen primer IR ogrevanja je kopalnica, saj je ta sistem ogrevanja za ta prostor idealen. Vabimo vas, da si ogledate slike IR ogrevanja na naši spletni strani.

SAMI IZBERITE CENOVNO UGODEN IR PANEL ZA OGRAVNJE


Ogrevanje z IR paneli je naravno

IR ogrevanje primer v slikiLahko bi rekli, da je ogrevanje z IR paneli naravno, saj je naravni primer, podoben IR ogrevanju, sonce. Sonce namreč greje tako, da seva akumulirano toploto in točno na ta način delujejo IR paneli. Četudi IR ogrevanje ni najbolj poceni z vidika porabe energije, pa je idealno kot dopolnilno ogrevanje v času prehoda iz poletja v zimo in obratno. To se zagotovo splača, saj je cena IR panelov tako nizka, da boste veliko prihranili, če boste vsako jesen sistem centralne kurjave lahko prižgali kasneje in spomladi ugasnili prej, ker vam bodo prehod olajšali in pocenili IR ogrevalne panele. Slike IR ogrevanja pričajo o tem, da je montaža enostavna in nevsiljiva.


Odličen primer uporabe IR ogrevanja je savna

Dober primer uporabe IR ogrevanja je savna, saj je sevalna toplota idealna za okolje savne. Na drugi strani pa je odličen primer uporabe IR ogrevanja kopalnica, saj nas v tem prostoru rado zebe, če ni dovolj ogret. Sevanje toplote pa deluje prijetno, zato se v kopalnici ob ogrevanju z IR paneli počutimo, kot da bi nas grelo sonce.