Ir paneli so primerni za vse prostore, tudi spalnice in vlažne kopalnice

Razmišljate o ogrevanju z ir paneli? Iščete poceni ponudnika kvalitetnih ir panelov? Želite izvedeti več o ogrevanju spalnice in ostalih prostorov z ir paneli? Potem ste na pravem mestu. V podjetju vam Gatom namreč ponujamo kvalitetne ir panele različnih proizvajalcev po ugodni ceni. Ir panele nikjer ne boste dobili ceneje, saj nam direktna dobava od dobaviteljev brez posrednikov omogoča, da vam nudimo ir panele po ugodni ceni. Poleg tega pa vam bomo znali in z veseljem svetovali pri izbiri in nakupu kvalitetnih ir panelov. Ponujamo vam najnižje cene na trgu, za vse svoje proizvode nudimo tudi garancijo ter vam v primeru nezadovoljstva vrnemo denar. Zaupalo nam je že veliko zadovoljnih strank, morda je zdaj pravi čas, da nam zaupate tudi vi.

IR paneli v spalniciIR paneli

Zakaj se je ceneje ogrevati z ir paneli?

Če se sprašujete, zakaj izbrati ir panele, naj samo omenimo, da je izbira inovativnega ogrevalnega sistema z ir paneli finančno smotrna investicija, s pomočjo katere boste privarčevali kar 60 % letnega proračuna za ogrevanje. To pa je možno zato, ker so ir paneli sposobni kar 99 % električne energije pretvoriti v toplotno energijo. Ir paneli so idealna rešitev za ogrevanje spalnice ali vlažne kopalnice. Stene se pri ir ogrevanju segrevajo, saj ir žarki prodrejo tudi do več centimetrov globoko v steno. To je odlična novica predvsem za tiste, ki se borijo s plesnijo in vlago. Ir paneli so izjemno tanki in lahki, montirate jih lahko na steno ali na strop, v katerem koli prostoru, tako v spalnici kot tudi v garaži. Stenska ali stropna montaža je izredno preprosta. Če se odločite za nakup cenovno dostopnih ir panelov v podjetju Gatom, bomo poskrbeli tudi za kvalitetno stensko ali stropno montažo.

Ir paneli vs. klima: kaj izbrati?

Mnogi so v dvomu, kaj izbrati za prehodno ogrevanje spalnice in ostalih prostorov: ir panele ali klimo? Tudi klima ima svoje prednosti, vendar vam ogrevanje z ir paneli omogoča večje prihranke, nimate stroškov z vzdrževanjem in z nakupom ir panelov si lahko zagotovite varno in varčno ogrevanje z izredno dolgo življenjsko dobo.