Grelna telesa na elektriko so izjemno praktična rešitev


Grelna telesa so lahko različnih vrst, oblik, dimenzij itn. Ena najpomembnejših podskupin so nedvomno tista, ki delujejo na elektriko. Razlogov za njihovo priljubljenost oziroma razširjenost je kar precej, pri čemer je eden glavnih zagotovo praktičnost uporabe in regulacije temperature zraka …


Varčna grelna telesa za kopalnico in druge prostore vašega doma

Ogrevanje je v večini gospodinjstev vse prej kot zanemarljiv strošek, še posebej med glavno sezono, torej v zimskem času. Pri načrtovanju ogrevanja v določenem objektu je zato vsekakor smiselno natančno preučiti, katere so najbolj varčne opcije, ki bi bile potencialno primerne za vaš dom. Zagotovo pridejo v poštev številna moderna grelna telesa na elektriko, saj se lahko mnoga izmed njih pohvalijo z izjemno nizko porabo. Stroški, povezani z zagotavljanjem prijetne temperature v najrazličnejših prostorih v vašem stanovanju, bodo posledično mnogo nižji, kot bi bili sicer.

Grelna telesa

Več o grelnih telesih na elektriko


Radiatorji oz. grelna telesa na elektriko potrebujejo zanesljiv grelec

Najpomembnejši element, ki je potreben za to, da grelna telesa na elektriko delujejo tako, kot morajo, je seveda grelec, s katerim je mogoče naknadno opremiti tudi nekatera klasična grelna telesa. Radiatorji, ki ste jih doslej uporabljali za centralno ogrevanje, se tako spremenijo v enote, ki omogočajo samostojno uporabo, ne da bi bilo treba za to aktivirati celotni sistem centralnega ogrevanja. Ta opcija oziroma tovrstna nadgradnja je še posebej priljubljena, ko gre za grelna telesa za kopalnico. V tem prostoru želimo namreč običajno  vzdrževati nekoliko višjo temperaturo zraka, tudi ko je ogrevalna sezona že zaključena. Če potrebujete grelec, s katerim boste poskrbeli za omenjeno nadgradnjo – ali pa grelec za druge namene uporabe – ste na pravem mestu. V Vimosi iz Velenja namreč poskrbimo za hitro in profesionalno izdelavo, prilagojeno vašim zahtevam. Naši izdelki so uporabni v številnih napravah in industrijskih panogah, med drugim v prehrambni, livarski in avtomobilski industriji.

Grelna telesa na elektriko

Preberite več o radiatorskih grelnih telesih