Pošlji povpraševanje

Električni grelci zraka so skorajda nepogrešljiv del našega vsakdana


Električni grelci so nekaj, s čimer se srečujemo skorajda na vsakem koraku. Med najbolj razširjeno vrsto sodijo električni grelniki zraka, poleg tega pa poznamo tudi tiste, ki so namenjeni segrevanju tekočin ali pa za uporabo v različnih napravah, kot so na primer livarski stroji, stroji za brizganje plastike, stiskalnice, laboratorijske naprave in ekstrudorji.

Električni grelci


Za ogrevanje izven sezone so zelo praktični električni grelci za radiatorje

V jesenskih ali spomladanskih mesecih, ko se ogrevalna sezona še ni zares začela oziroma končala, sicer praviloma ni potrebe po tem, da bi ves čas ogrevali celotno stanovanje. V teh obdobjih so dobra alternativa klasičnemu centralnemu ogrevanju električni grelci za radiatorje, katerih montaža je relativno preprosta in hitra. Pri nakupu bodite pozorni predvsem na to, da izberete ustrezno moč, ki je prilagojena prostornini prostora, sicer zraka ne boste mogli (dovolj hitro) ogreti na želeno temperaturo.

Več o električnem grelcu zraka


Električni grelec za bojler v kopalnici je lahko različnih vrst

Izredno pomembna podvrsta, brez katere si praktično ni več mogoče predstavljati našega vsakdana, so zagotovo tudi električni grelci za kopalnice, predvsem tisti za bojler, ki je lahko keramični, cevni na ovalni prirobi in drugih tipov. Če potrebujete nasvet glede tega, kateri tip izbrati, vam v podjetju Vimosa z veseljem priskočimo na pomoč. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da za vsako stranko poiščemo resnično najboljše rešitev.

Električni grelci zraka


Izjemno kvalitetni električni grelci zraka, plinov, tekočin ali orodij

Seveda pa vam v podjetju Vimosa nismo na voljo le za svetovanje, ampak je naša glavna dejavnost proizvodnja, katere najpomembnejši del predstavljajo prav grelci zraka in drugih snovi. Naš proizvodni program pa dopolnjujejo še regulacijske enote, ki poskrbijo za ustrezno zaščito pri zahtevnejših aplikacijah. Osnovni možnosti, med katerimi je mogoče izbirati, sta samostojna regulacijska enota oz. namenska krmilna elektromara in prenosna regulacijska enota VITERM. Slednja omogoča regulacijo na več pozicijah oziroma območjih.

Več o električnih grelcih za kopalnice