Električni grelci zraka za najrazličnejše namene uporabe oz. naprave


Grelci zraka oziroma plinov so različnih vrst/oblik (na primer pretočni, cevni itn.), prav tako pa je njihova uporaba možna v različnih okoliščinah. Pogosto se uporabljajo pri ogrevanju v naših domovih, v savnah, industrijskih pečeh, konvekcijskih pečicah, sušilnih napravah ipd. Pomembno je, da poiščete zares najustreznejši tip za posamezno aplikacijo, sicer rezultati ne bodo takšni, kot bi najverjetneje želeli.


Ogrevanje zraka – nujen je izračun potrebne moči za posamezne prostore

Za vzdrževanje prijetne temperature v naših domovih in drugih prostorih potrebujemo primerno opremo, ki je prilagojena specifičnim okoliščinam. Z njo bo možno nemoteno ogrevanje zraka. Izračun priporočljive moči radiatorjev lahko danes zelo preprosto opravite kar na spletu – za to potrebujete predvsem podatke o prostornini prostora in o kakovosti izolacije. Na podlagi tega boste precej lažje poiskali pravi električni radiator oziroma električni grelec zraka, s katerim boste nadgradili svoje radiatorje.

Grelci zraka

Oglejte si električni grelec zraka


Izberite optimalen električni grelec toplega zraka za svoje potrebe

Potrebujete kakovosten električni grelec toplega zraka? Ne glede na to, kakšen je načrtovani namen uporabe, v podjetju Vimosa, katerega sedež in proizvodni prostori se nahajajo v Velenju, poskrbimo, da dobite natanko tisto, kar želite. Naša specializacija so prav grelcizraka pa tudi tekočin ter naprav in orodij. Z njihovo izdelavo smo pričeli že leta 1987, kar pomeni, da se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami na tem področju. Naročnikom nudimo strokovno svetovanje, ki bo zagotovo v veliko pomoč vsem, ki niste povsem prepričani, kateri/kakšni grelci bi bili najprimernejši glede na vaše zahteve. Po potrebi so možni tudi grelci posebnih izvedb – v tem primeru gre za izdelavo po meri, ki poteka z upoštevanjem vseh vaših želja. Povpraševanje je mogoče oddati na naši spletni strani, in sicer tako, da izpolnite poseben obrazec. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali vse informacije o možnostih izdelave in o predvidenih dobavnih rokih.

Električni grelec zraka

Več o grelcu toplega zraka