Gradbeništvo, različne adaptacije in urejanje okolice hiše

Gradbeništvo je ena od osnovnih dejavnosti podjetja M-gradnje, Štefan Medved s. p., posvečamo ji veliko pozornosti. Vse od začetka delovanja smo si pridno nabirali izkušnje, da lahko danes ponudimo zares široko področje storitev pri adaptaciji objektov in urejanju okolice, na primer tlakovanju. Naše hitre in kakovostne rešitve so na lepše spremenile življenje že mnogim strankam. Če bi si tudi vi radi spremenili bivanjsko okolje na bolje, vsekakor stopite v stik z nami, da čim prej začnemo z načrtovanjem del.

Adaptacija mansarde?

Profesionalna adaptacija mansarde za ureditev stanovanja

Pri adaptaciji objektov gre najbolj pogosto za to, da se do sedaj neuporabljene prostore spremeni v koristno izrabljen bivalni prostor, lahko pa tudi za spremembo namembnosti poslovnega prostora. V sklopu teh storitev nudimo tudi vgrajevanje čistilnih naprav in kanalizacij. V Sloveniji se običajno gradi velike hiše za več generacij, zato slej ko prej pride tudi do želje po preureditvi praznega podstrešja. S sodobnimi tehnologijami in materiali se nekoč manj vreden prostor spreminja v odlično priložnost za stanovanje. Če ne posegate v nosilno konstrukcijo zgradbe, za to niti ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Mansarde so zaradi svoje prostornosti, razgibanosti in svetlobe postale še kako priljubljene. Adaptacija mansarde nikakor ni lahko naloga, je pa še kako izvedljiva. Za projektiranje in izvajanje del potrebujete pomoč profesionalcev, pa lahko na čim manj stresen način dobite krasno stanovanje. Pozornost pri adaptaciji mansarde je treba nameniti predvsem dobremu zračnemu kanalu, izolaciji in ognjevarnosti. Izvedba obloge in izolacije podstrešja zahteva izkušene strokovnjake, kar mi zagotovo smo. Imamo veliko praktičnega znanja o različnih delih za adaptacijo objekta, zato nam vsekakor lahko zaupate.

Tlakovanje terase

Prenova oziroma adaptacija kopalnic

Adaptacije kopalnice se ljudje bojijo, ker gre načeloma za velik poseg v dom. Preobrazbe zahtevajo dobro načrtovanje in seveda tudi kakovostnega izvajalca. Za adaptacijo kopalnice se odločamo, če želimo modernejši videz in boljšo funkcionalnost, se pravi, da se prilagaja tudi električne in vodovodne instalacije. Ko želite za svoje zastarele prostore urediti adaptacijo kopalnice, to pri nas zajema celostno prenovo, tako izbijanje ploščic in menjavo cevi, pa vse do zidanja in vgrajevanja novih kopalniških elementov. Obljubimo lahko, da bo delo opravljeno v najhitrejšem času, da se lahko čim prej vrnete v svojo rutino. Gradbeništvo je pri nas tudi zelo natančno, kar prinaša optimalne rezultate in s tem veliko zadovoljstvo strank.

Tlakovanje terase, dvorišča in raznih poti

Naše gradbeništvo se seveda usmerja tudi na zunanjost stavb in lepo urejeno okolico. Poleg izdelave fasad veliko pozornosti posvečamo tlakovanju in polaganju različnih betonskih plošč, gradnji opornih zidov, škarp in vgrajevanju betonskih izdelkov. Vsakdo se zaveda, da je potrebno tlakovanje dvorišč, čedalje bolj popularno pa je tudi lično tlakovanje terase. Za to uporabljamo tlakovce slovenskih proizvajalcev, ki so preverjeno vrhunske kakovosti. Svetovali vam bomo pri izbiri primernih tlakovcev, vam pravilno pripravili teren in uredili zares vrhunsko tlakovanje terase. Gradbeništvo je odgovorna naloga, ki trajno zaznamuje uporabnike objektov, zato jo opravljamo z veliko mero spoštovanja do strank. Rezultati bodo kakovostni in trajni. S primernim tlakovanjem bodo poti lepo urejene, terasa pa bo postala središče druženja v toplejših dneh.

Več o tlakovanju terase

Zakaj nam zaupati pri gradbeništvu in gradbenih delih

S svojimi kvalitetnimi storitvami smo se prebili med najboljše ponudnike na trgu, kjer s ponosom ostajamo in nadgrajujemo svoje delo. Pokrivamo veliko sorodnih področij v mreži gradbeništva, zato se lahko na nas obrnete z različnimi željami. Zagotovo bo najlažje, če delo prepustite enemu izvajalcu, saj se tako izognete zahtevni organizaciji različnih storitev. Gradimo stanovanjske, industrijske in poslovne objekte, adaptiramo objekte in notranje prostore (na primer adaptacija kopalnice) ter uredimo vse za funkcionalno in estetsko dovršeno okolico. Prepustite nam rušitvena, betonska in zidarska dela ter končno sodelujte s partnerjem, ki je vreden vašega zaupanja in denarja.