Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Športna prehrana

Športna prehrana. Prehrana za športnike in dodatki k prehrani.

Športna prehrana za boljšo vzdržljivost in prehrana za športnike za dobro regeneracijo po treningu. Dodatki k prehrani za športnike.

V času okrevanja in ob telesnih naporih je sirotka, ki je vir beljakovin izjemno pomembna za zdravje.  
Hormoni imajo pomembno vlogo pri prenašanju informacij v telesu. Hkrati izločajo žleze in poganjajo prebavne procese.  
Športna prehrana za kolesarje in prehrana za tekače. Flexshop športna prehrana  - dodatki k prehrani za vzdržljivost. Energijski napitki za kondicijo in moč. V ponudbi je tudi kvalitetna prehrana športnikov, ki se ukvarjajo z bodybuildingom, in fitnes prehrana za športnike - Flexshop, Ljubljana
Se sprašujete, kje vse najdemo aminokisline in katere vrste aminokislin poznamo? Preberite prispevek, ki govori tudi o aminokislinah v kapsulah, po katerih posegajo vsi, ki se resneje ukvarjajo z bodybuildingom.
V BTC-ju v Ljubljani najdete trgovino The nutrition, ki med drugim prodaja tudi proteine. Oglejte si tudi ostala prodajna mesta s proteini.
Pomembna sta pravilna uporaba in prava količina za primerno delovanje. BCAA so razvejane aminokisline, ki služijo kot prehransko dopolnilo športnikom.
Športna prehrana obvezno vsebuje tudi proteine, ki imajo funkcijo pospeševanja rasti mišične mase in razgradnje beljakovin. Preberite si več o tem, kako koristiti whey proteine za popolno postavo.
Po poceni proteine v spletno trgovino Legra sport. Najboljši proteini po izredno ugodni ceni se nahajajo v spletni trgovini Legra sport.
Flexshop – odpravite bolečine v mišicah in bolečine v  sklepih. Ko se odločate za šport, razmislite o tem, kako bo regeneracija po treningu potekala najhitreje. Z našimi dodatki k prehrani bo to potekalo hitreje, bolečine pa bodo odpravljene. Izdelki za šport, Flexshop, Ljubljana
Če želimo graditi mišice potrebujemo proteine za mišično maso.Beljakovine, ki jih najdemo v sirotki, naše telo odlično izkoristi, zato je uživanje idealno ob športnih naporih.
preverite bogato ponudbo sirotk v prahu v naši spletni trgovini in si zagotovite svoj paket sirotk že danes.
Kupujete športne prehranske dodatke pa ne veste, katero trgovino s proteini obiskati? Preverite slovenski online proteini shop, kjer vam je na voljo bogata ponudba proteinskih izdelkov.
Proteini so v fitnesu nepogrešljivi. Njihovo delovanje pri obnovi in vzpodbujanju rasti mišic pomembno prispevajo k izgradnji popolne postave. Preverite našo bogato ponudbo whey proteinov.
Whey proteini so eni izmed najbolj učinkovitih gainer proteinov v športni prehrani. Obiščite spletno trgovino T.H.E. Nutrition, kjer najdete široko ponudbo whey proteinov.
Vrsta aminokislin določa za kakšen namen v bodybuildingu se lahko določene proteine v največji meri izkoristi. Poznamo več vrst aminokislin, najpogosteje aminokisline najdemo v prahu.
Če bi si radi pomagali s kapsulami, pri nas poteka odična glukozamin akcija. Glukozamin kompleks normalizira presnovo hrustanca in lajša bolečine v sklepih. 
Poskrbite za svoje zdravje in si zagotovite whey beljakovine. Whey oz. po slovensko sirotka je bogat vir aminokislin in je stranski produkt pri proizvajanju sira. .
Prehrana športnikov Nutrition: Gaspari nutrition, Universal nutrition, Optimum nutrition ter Muscletech. Športna prehrana najkvalitetnejših proizvajalcev. Prehrana za športnike - Flexshop, Ljubljana.
Proteini v prahu so odlična rešitev za vse tiste, ki se aktivneje ukvarjate s fitnesom ter pridobivanjem mišične mase. Preverite ugodne cene proteinov v 5kg pakiranju.
Kreatin monohidrat. Tudi kreatin fosfat, Jack 3D kreatini in drugi Flexshop kreatini, pridobivanje mišične mase. Prehranska dopolnila za šport.