Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Fitnes

Fitnes. Fitnes oprema. Obiščite fitnes center. Osebni trener vam pomaga do optimalne vadbe.

Fitnes. Obiščite fitnes center in izboljšajte svojo fizično pripravljenost, pri tem vam z nasveti in vodenjem pomaga osebni trener. V rubriki fitnes si oglejte ponudbo za opremo - fitnes oprema za dobro vadbo.

Domači fitnes za vsakodnevno vadbo – Olimpus shop. Fitnes naprave za dom: orbitrek, fitnes kolo, spinner kolo in multifunkcijska naprava. Fitnes oprema za vadbo doma.
Osebni fitnes trener predpisuje hujšanje s fitnesom in fitnes jedilnik (osebno trenerstvo in fitnes programi). Priporočamo masažo in športna masaža Olimpus.
Tekalne steze Kettler, tekalna steza, tekalne steze. Vrhunske fitnes naprave, fitnes oprema. Obiščite našo spletno trgovino Sportniksi.com.
Fitnes center Olimpus d.o.o. Žalec. Aerobika in druga skupinska vadba za vaše dobro počutje. Na izbiro step aerobika ali aerobika tnz, crossfit vadba ter čedalje bolj popularna latinsko ameriška zumba. Vzemite si čas za šport in poskrbite za svoje zdravje.
Profesionalna fitnes oprema in fitnes naprave za dom Bodytone za domači fitnes - vibracijske plošče, sobno kolo,  tekalna steza, fitnes uteži. Tudi rabljena fitnes oprema. Olimpus shop
Fitnes oprema: fitnes uteži in stojalo za uteži. Tudi fitnes klop, bench klop, palice, koluti in ostala oprema za uteži. Domači fitnes in profesionalna fitnes oprema – Olimpus shop.
Funkcionalna vadba in trx vadba v fitnesu Olimpus. Na volju tudi različni kvalitetni pripomočki za vadbo: obtežilni jopič, sandbag, kettlebell ter trakovi za vadbo. Odločite se za šport, ki prinaša dobre rezultate.