Homeopatsko zdravljenje – zdravnik homeopat Špela Peternelj

 

Špela Peternelj je specialistka družinske medicine in ena od desetih zdravnikov homeopatov v Sloveniji. Homeopatsko zdravljenje je edinstvena metoda zdravljenja, ki bolnika obravnava celostno in spodbuja samoozdravitvene procese v telesu. Zdravnik homeopat preko obravnave bolnikovih individualnih simptomov izbere homeopatsko zdravilo, ki ima podobne simptome kot njegova bolezen. Na ta način naj bi se v telesu sprožil proces zdravljenja, v organizmu pa se ponovno vzpostavilo ravnovesje.

 

Pomembno je, da homeopatsko zdravljenje izvaja zdravnik homeopat

 

Špela Peternelj, članica Upravnega odbora Slovenskega homeopatskega društva in doktorica medicine, je dvajset let delala v polivalentni ambulanti za otroke in odrasle, leta 2008 pa je vrnila koncesijo in se odločila za zdravljenje s pomočjo homeopatije. Prepričana je, da je homeopatija izredno učinkovita metoda zdravljenja, ki pa ne sme biti uporabljena napačno, zato se je pred obiskom homeopata primerno povprašati, ali je homeopat, ki ga nameravate obiskati, zares tudi zdravnik.

 

Špela Peternelj deluje na Gorenjskem - homeopatija Škofja Loka

 

Ker na področju zakonodaje glede izvajanja homeopatije vlada prava zmeda, 'homeopatsko zdravljenje' pravzaprav lahko izvaja kdor koli, razen zdravniki z licenco. Ti se morajo ob odločitvi za zdravljenje s homeopatijo namreč odpovedati zdravniški licenci, sicer jim jo odvzame Zdravniška zbornica. Neurejenost na tem področju pa omogoča komur koli – razen zdravnikom z licenco – da izvajajo takšno zdravljenje. Zdravnik homeopat Špela Peternelj svojo dejavnost opravlja na Gorenjskem – homeopatija Škofja Loka.

 

Zdravnica homeopatinja Špela PeterneljHomeopatsko zdravljenje za odpravljanje akutnih in kroničnih bolezni

 

Zdravljenje s homeopatijo poteka po principu 'isto se zdravi z istim', kar pomeni, da homeopat za bolnika izbere eno od homeopatskih zdravil, ki najbolj sovpada z bolnikovo boleznijo. Na ta način je homeopatija odlična za zdravljenje virusnih in prehladnih, torej akutnih obolenj, ob pravilni obravnavi bolnika in izbiri homeopatskega zdravila, pa je zelo učinkovita tudi pri zdravljenju kroničnih boleznih.

Za več informacij o homeopatiji se lahko obrnete na http://www.homeopatija-peternelj.si/ - homeopatija Škofja Loka.


Špela Peternelj | specialistka družinske medicine in homeopatinja – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
AMBULANTA SPLOŠNE MEDICINE PETERNELJ d.o.o.
Naslov
Poljanska cesta 8
4220 Škofja Loka
Spletna stran
E-pošta
0599 37966
Seznam fraz
Špela Peternelj,  homeopatsko zdravljenje, homeopatija Škofja Loka, zdravnik homeopat Špela Peternelj
ZEMLJEVID