Pošlji povpraševanje

Špela Peternelj zdravnik homeopat izvaja alternativno zdravljenje

Špela peternelj zdravnik homeopat je bila 20 let specialistka družinske medicine, preden se je leta 2008 začela poklicno ukvarjati s homeopatijo. Homeopatija je alternativno zdravljenje z več kot dvestoletno tradicijo, katere začetnik je nemški zdravnik Samuel Hahnemann. Temelji na principu podobnosti, kar pomeni, da določena snov, ki pri zdravi osebi sproži določene simptome, pri bolniku enake simptome odpravi. Na podlagi tega se izbirajo tudi homeopatska zdravila.

Špela Peternelj homeopatinjaAlternativno zdravljenje za celostno zdravljenje bolnika

Homeopatija ne zdravi zgolj trenutne bolezni, pač pa bolnika celostno in je izrazito individualna metoda alternativnega zdravljenja. To pomeni, da sta tako izbira kot odmerjanje zdravila odvisni od številnih faktorjev in sta pri vsaki osebi drugačni. Tako o izbiri kot o odmerjanju se morate zato posvetovati z vašim homeopatom. Špela Peternelj zdravnik homeopat vam bo izbrala homeopatska zdravila na podlagi sprememb na fizičnem, emocionalnem in psihičnem nivoju. Kljub temu, da osnovna postavitev diagnoze namreč temelji na splošnih simptomih, torej simptomih, ki so za neko bolezen značilni, namreč niti dva bolnika ne zbolita na enak način.

Homeopatska zdravila so živalskega, rastlinskega ali mineralnega izvora

Kot vam bo na prvem enournem obisku pojasnila Špela Peternelj zdravnik homeopat, so homeopatska zdravila pripravljena v skladu s farmacevtskimi standardi in ustrezajo vsem zahtevanim predpisom. Na trgu so v tekoči, trdni in poltrdni obliki - v obliki kapljic, kroglic, praška, tablet ali mazil. Izdelana so po posebnem postopku, z večkratnim zaporednim redčenjem in pretresanjem glede na to, kakšno stopnjo redčenja (potenco) želimo doseči. V Sloveniji so homeopatska zdravila trenutno na voljo zgolj v obliki kroglic, ki se jih raztopi pod jezikom.

Špela Peternelj zdravnik homeopat pozna tudi plat uradne medicine

Vaše alternativno zdravljenje bo pri Špeli Peternelj, ki je zdravnik homeopat še toliko bolj učinkovito, ker je po izobrazbi doktorica medicine, zaradi česar vam bo v primeru bolj zapletenega zdravstvenega stanja svetovala obisk pri zdravniku. Homeopatija in uradna medicina namreč delujeta sočasno, v primeru, ko homeopatija sama po sebi ni dovolj učinkovita, pa je tako priporočljivo izvajati obe sočasno. Na spletni strani Špele Peternelj zdravnik homeopat poiščite več informacij o zdravljenju s homeopatijo in se odločite za obisk v primeru akutnih in kroničnih bolezni.

Špela Peternelj | Homeopatija in uradna medicina delujeta sočasno - povezave do naše spletne strani: