Pošlji povpraševanje

Špela Peternelj - zdravnik homeopat vam bo predstavil uspešno alternativno zdravljenje s pomočjo homeopatskih zdravil

Špela Peternelj, zdravnik homeopat, v svoji ambulanti sprejema posameznike, ki poleg uradne medicine razmišljajo in posegajo po alternativah, kot je na primer homeopatija. Slednja sodi med alternativno zdravljenje, njena prednost pa je, da se homeopatska zdravila, s katerimi Špela Peternelj, zdravnik homeopat, pacientom pomaga, že dosegljiva tudi v naših lekarnah.

Alternativno zdravljenje, ki ga izvajajo zdravniki

Čeprav se po strogi definiciji alternativno zdravljenje izključuje z uradno medicino, pri homeopatiji ni tako, kar dokazuje tudi homeopatinja in dr. medicine Špela Peternelj. Zdravnik homeopat mora biti seznanjen z uradno medicino oz. imeti klasično medicinsko izobrazbo, saj se homeopatsko zdravljenje, kljub temu da gre za alternativno medicino, pogosto izvaja hkrati z uporabo uradnih metod zdravljenja.

Homeopatska zdravila so naravna in učinkovita

Homeopatinja PeterneljHomeopatska zdravila so izključno mineralnega, rastlinskega ali živalskega izvora. So brez stranskih učinkov in praviloma ne škodijo, če so ustrezno oziroma strokovno predpisana. V svoji ordinaciji v Škofji Loki, vam jih lahko, po celostni in natančni obravnavi vašega bolezenskega stanja, predpiše Špela Peternelj ali izbrani zdravnik homeopat. Homeopatija in pravilno ter strokovno predpisana homeopatska zdravila lahko bolezensko stanje v celoti odpravijo ali ga vsaj ublažijo. Vaš imunski sistem se lahko utrdi do te mere, da sploh ne zbolevate več ali vsaj ne tako pogosto in intenzivno. V kolikor vas pestijo bolezenske težave razmislite o obisku Špele Peternelj. Zdravnik homeopat, ki vodi zasebno homeopatsko prakso, si bo za vas namreč vzel dovolj časa za povsem individualno obravnavo, precej širšo od zgolj določitve bolezenske diagnoze. Če svoje simptome homeopatinji zaupate dovolj zgodaj, pa je možno, da souporaba klasičnih zdravil ali celo posegov, sploh ne bo potrebna.

Alternativa - ja ali ne?

Način, da preženemo dvome v alternativno zdravljenje je, da ga preizkusimo. Homeopatija je utemeljena na preizkusih, saj jo je razvil zdravnik, da bi jo uporabljali zdravniki. Špela Peternelj je zdravnik homeopat z zasebno homeopatsko ordinacijo v Škofji Loki, kjer se lahko v pozitivne učinke homeopatije prepričate tudi sami.