Tako notranje kot zunanje žaluzije so zaščita pred sončno svetlobo in neželenimi pogledi

ŽaluzijePodjetje Senčila Bled d.o.o. vam nudi različna okenska senčila - med njimi tudi notranje in zunanje žaluzije. Senčila, izdelana iz vodoravnih lamel, ki jih je mogoče zapirati in odpirati ter dvigovati in spuščati, so idealna rešitev za okna in vrata. Žaluzije odlikujejo enostavno rokovanje, ličen videz, dolga življenjska doba in preprosto čiščenje. Okenska senčila zadržujejo in odbijajo svetlobne žarke, hkrati pa delujejo kot regulator svetlobe v vašem prostoru. Prav tako pa vas žaluzije ščitijo pred neželenimi pogledi od zunaj.

Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili in vam s strokovnimi nasveti pomagali ugotoviti, kakšne žaluzije bi bile najbolj primerne za vaš dom - če vašemu domu ne ustrezajo klasične žaluzije, vam na primer ponudimo tudi navpične žaluzije ali lamelne zavese. Senčila za okna vam lahko izdelamo tudi posebej po vaših željah. Naše izdelke odlikuje visoka kakovost, ki je znana tudi izven slovenskih meja.


Zunanje žaluzije ATON - lažje in hitrejše upravljanje

Zunanje žaluzije služijo zaščiti oken pred zunanjimi vplivi in usmerjanju svetlobe za zatemnitev prostora, hkrati pa preprečujejo segrevanje steklenih površin, kar prispeva k prijetnejši bivalni klimi. Senčila Bled d.o.o. vam nudijo zunanje žaluzije ATON, ki jih odlikuje sistem za lažje in hitrejše upravljanje. S tem je zagotovljeno brezhibno manevriranje in obračanje lamel v želen položaj.
V ATON zunanjih žaluzijah so vgrajeni materiali vrhunskih evropskih dobaviteljev, prav vsi materiali pa so izdelani v skladu z najnovejšimi evropskimi kakovostnimi in okoljskimi standardi.


Notranje lesene žaluzije za pridih topline in elegance

Notranje žaluzije so senčila za okna, namenjena zasenčenju na notranji strani steklenih površin. Zaradi pestre izbire oblik in barv si lahko svoj dom uredite v svojem osebnem slogu. Notranje žaluzije STANDARD so osnovni sistem notranjih žaluzij s klasičnim mehanizmom za odpiranje in zapiranje lamel s palico ter dvigovanje in spuščanje z vrvico. Zelo priljubljene so tudi notranja senčila žaluzije ISONOMIC HIT, ki jih upravljamo s posebno verižico. Ta ima dvojno funkcijo - prva je dvigovanje ali spuščanje žaluzije, druga pa sprememba naklona lamel.


Notranje lesene žaluzije so na trgu že kar nekaj časa, še vedno pa ostajajo tista okenska senčila, ki predstavljajo nekaj več. Služijo namreč kot dekoracija, obenem pa so izdelane iz lesa - prijetnega, elegantnega in dragocenega, včasih celo navdihujočega materiala.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer se lahko prepričate o naši pestri ponudbi.


Senčila Bled d.o.o. - povezave do naše spletne strani: