Hitra, enostavna in kakovostna izdelava zaves po meri

Izdelava zaves je v podjetju Senčila Bled d.o.o. hitra in enostavna ter povsem odvisna od vaših želja in potreb. Zavesa je pomemben dekorativni del opreme vsakega prostora. Prostor lahko v hipu spremeni v dom ali pisarno ali pa okrepi lastnosti, značilne za kakšno drugo namembnost prostora. Vanj lahko vnese tako toplino, lepoto in igrivost kot tudi prefinjenost in eleganco. Izdelava zaves se zato začne že v prostoru, kamor jih nameravamo obesiti. Na voljo so tudi različni materiali zaves, kot so poliester, lan, akril ali bombaž, ki se med seboj razlikujejo po gostoti in prosojnosti.

Za vas izdelujemo:

Nabrane ali klasične zavese so primerne tako za prostore s klasično kot tudi z moderno opremo. Obesimo jih na aluminijast tir ali pa na dekorativno palico. Gubani rolo pa je raven kos zavese, ki je na karniso pripet z ježkom, v spodnjem delu pa ima utež. Ob strani ima vrvico, ki omogoča dviganje in spuščanje na želeno višino.


Lamelne zavese sodijo med kakovostnejša drsna senčila

Zavese

Lamelne zavese ali navpične notranje žaluzije je sestavljena iz tekstilnih trakov širin 63, 89 ali 127 milimetrov, ki so obešeni na posebno aluminijasto karniso. Ta omogoča obračanje trakov okoli svoje osi za 180 stopinj in njihovo pomikanje po karnisi (zlaganje) v določeno smer. Lamelne zavese sodijo med kakovostnejša drsna senčila, namenjene pa so zasenčevanju srednjih in večjih steklenih površin tako v poslovnih kot bivalnih prostorih. Z njimi lahko uravnavate količino svetlobe v prostoru glede na vaše želje in potrebe. Na voljo je tudi izdelava lesenih lamelnih zaves.


Panelna zavesa - sinonim dovršenega senčila za večje steklene površine

Drsna senčila, kot je panelna zavesa, so sinonim za dovršeno senčilo za večje steklene površine. Lahko pa jo uporabimo tudi kot pregrado iz tkanine, da bi ločili dva prostora. Panelna zavesa spominja na lamelno zaveso, vendar so panelni trakovi širši od lamel. Panele se tudi ne vrtijo, ampak se samo premikajo levo ali desno. Zaradi pestre izbire materialov, barv in vzorcev uvrščamo panelne zavese med dekorativna drsna senčila.

Izdelava zaves po meri - enostavno do popolnih zaves za vaš dom. Vabljeni na našo spletno stran!


Senčila Bled d.o.o. | Tende markize, plise senčila, rolo senčila, notranja senčila - povezave do naše spletne strani: