Pošlji povpraševanje

Kmetijska mehanizacija od A do Ž, vključno s traktorskimi kosilnicami

Kmetijska mehanizacija je namenjena poenostavitvi in pospešitvi delovnih procesov. Kakovostna kmetijska mehanizacija vam torej kupi kar nekaj časa, obenem pa pripomore k temu, da je delo manj naporno. Četudi gre npr. za obdelavo večjih površin, vam dobra kmetijska mehanizacija uspešno pomaga pri tem, da je delo opravljeno v presenetljivo kratkem času. Za povrh pa so rezultati mnogo boljši, kot če bi se opravil lotili ročno.

Izredno zmogljiva kmetijska mehanizacija uveljavljenih proizvajalcev

V podjetju Profi kmet d.o.o se dobro zavedamo, kako dragocena je zanesljiva kmetijska mehanizacija. Pri oblikovanju našega prodajnega programa posvečamo veliko pozornosti temu, da so vanj uvrščeni resnično najkakovostnejši stroji in naprave. V naši ponudbi vas zato čaka kmetijska mehanizacija priznanih znamk, kot so Stoll, BMF, Stemplinger in Kongskilde. Na nas se lahko zanesete tudi v primeru, da bi potrebovali originalne nadomestne dele, saj poskrbimo za ažurno dobavo. Kmetijska mehanizacija, ki vam jo ponujamo, zajema širok nabor delovnih pripomočkov, zato je naša ponudba razdeljena v več kategorij. V programu za talno obdelavo vas denimo čakajo brane različnih vrst, sejalnice in plugi, zeleni seneni program pa sestavljajo traktorske kosilnice, obračalniki in zgrabljalniki. Kmetijska mehanizacija, ki jo najdete pri nas, ni primerna zgolj za osnovno uporabo, ampak gre za stroje, ki bodo navdušili najzahtevnejše uporabnike. To je namreč kmetijska mehanizacija, ki je uspešno prestala preizkuse na prostranih površinah Nemčije in Skandinavije, pri čemer se je izvrstno obnesla celo na najzahtevnejših, nadpovprečno razgibanih terenih.

traktorske kosilnice

Pomemben del našega prodajnega programa predstavljajo traktorske kosilnice

Kot omenjeno, je eden izmed pripomočkov, ki ga lahko kupite pri nas, kosilnica za traktor. Tovrstna kmetijska mehanizacija je nujna, ko gre za večje površine, kjer osnovnejši pripomočki preprosto ne bi zadostovali – ali pa bi delo zahtevalo ogromno časa in napora. Podobno kot druga kmetijska mehanizacija se traktorske kosilnice delijo na več podtipov, znotraj posameznih podtipov pa so nato možni modeli z različnimi lastnostmi. Eden izmed osnovnih kriterijev za delitev je mesto priklopa. Tako poznamo čelne in bočne modele. Pogosta pa je tudi delitev na t. i. bobnaste in diskaste kosilnice za traktor.

diskasta kosilnice

Na voljo tako diskaste kosilnice kot bobnasta kosilnica za traktor

V primeru, da vas zanima predvsem bobnasta kosilnica za traktor, je odlična izbira naprava CM 305 F znamke JF-Stoll. Med najpomembnejše odlike tega modela sodijo odlično prilagajanje tlom, opremljenost s hidravličnim varovalom, ki ščiti proti naletu, možnost izredno hitre zamenjave nožev ter segmentno konstruirani bobni, katerih naležna površina je izjemno velika. Pozabili pa nismo niti na tiste, ki bi vam morda prišle bolj prav diskaste traktorske kosilnice. Ena izmed možnosti v tem primeru sta denimo modela SB 2405 in SB 2805 proizvajalca Kongskilde, ki se lahko med drugim pohvalita s sistemom za enostavno dvigovanje, z odličnim sledenjem terenu in z varovalom proti naletu. Zavedamo se, da predstavlja kmetijska mehanizacija večjo investicijo, zato je pomembno, da gre za premišljen nakup, na podlagi čim večjega števila informacij. Tako vas na naši spletni strani čakajo katalogi, v katerih je natančno predstavljena vsa kmetijska mehanizacija, ki vam jo ponujamo. S pomočjo teh katalogov se je mogoče seznaniti z lastnostnimi posameznih naprav oz. z njihovimi specifikami. Primerjava različnih modelov vam bo pomagala ugotoviti, katera kmetijska mehanizacija bi bila najustreznejša za površine, kjer jo nameravate uporabljati. Pri nas boste brez težav našli naprave za zelo zahtevne, neravne terene, kjer bi vas manj kakovostni pripomočki najverjetneje pustili na cedilu. Če potrebujete pri izbiri pomoč, vam z veseljem pomagamo z nasveti. Povsem za konec pa naj omenimo še, da smo pravi naslov, ko potrebujete zanesljiv in profesionalen servis delovnih pripomočkov. Prizadevamo si, da je servis čim hitrejši, saj dobro vemo, da gre za naprave, ki so za marsikoga nepogrešljive pri številnih vsakodnevnih opravilih na kmetiji.

VEČ O GOZDARSKIH PRIKOLICAH