Gozdarske prikolice in druga kmetijska mehanizacija

Gozdarske prikolice so osnova sodobnega moderniziranega gozdarstva. Podjetje Profi kmet nudi kmetijske stroje in opremo najboljše kvalitete na enem mestu. Naj vas ne zavedejo le najcenejše gozdarske prikolice ali sumljivo ugodna rabljena oprema. Dober nakup je le vrhunska gozdarska prikolica, cena pa bo pri nas kljub najvišji kakovosti zelo konkurenčna. Sicer pa lahko pri nas dobite tudi traktorski priklop za prikolico, ki ga boste potrebovali za vsakodnevno delo v gozdu ali na polju.

OGLEJTE SI NAŠ CELOTEN PRODAJNI PROGRAM

Pomembne kvalitete gozdarske prikolice

Pri nas dobite tako krmilno-mešalne prikolice kot tovorne gozdarske prikolice. Scandic gozdarske prikolice z dvigali so izjemno uporabne in varne za uporabo. Podjetje kot eno redkih na svetu uporablja varjenje s plazmo in uporablja le najbolj kakovostno jeklo iz Švedske. Rezultat tega so izjemno trpežne tovorne gozdarske prikolice, ki so kos velikim obremenitvam in imajo zelo visoko natezno trdnost. Najcenejše gozdarske prikolice niso vedno najboljša izbira, saj je treba razmišljati dolgoročno. Dobra investicija - točno to naj bo kvalietna gozdarska prikolica. Cena bo pri nas še vedno zelo ugodna.

gozdarska prikolica cena

Traktorski priklop za prikolico in druga dodatna oprema

Če uporabljate prikolico za kmetijske namene, boste verjetno potrebovali še traktorski priklop za prikolico. Gozdarski vozovi so podvrženi velikim dinamičnim obremenitvam, zato mora biti konstrukcija robustna, nosilnost pa velika, prav tako je pomemben dober priklop. Ta je lahko fiksen ali gibljiv, odvisno od terena, kjer voz uporabljamo. Traktorski priklop za prikolico je pomemben element, ki ga moramo izbrati premišljeno.


V podjetju Profi kmet vam zagotavljamo kvalitetno in ažurno dobavo originalnih rezervnih delov, imamo pa tudi servisno skupino, ki rešuje situacije v primeru težav. Če vas s področja gozdarske mehanizacije morda zanimajo še gozdarske klešče ali pa na primer dobro gozdarsko dvigalo, ste našli pravi naslov. Slovenski kmetje in gozdarji pri nas dobijo samo absolutno najboljšo opremo in stroje, testirane na velikih površinah severne Nemčije in Skandinavije. Naše gozdarske prikolice, traktorski priklopi za prikolico in druga oprema, pa tudi profesionalnost in ustrežljivost naših strokovnjakov vas bodo navdušili.

traktorski priklop za prikolico