Picerija v Ljubljani z najboljšimi omakami za pice – katero boste izbrali?

Picerije nam ponujajo jed, ki se je nikoli ne naveličamo in se vedno prileže – pice, seveda! Če še nimate izbrane svoje najljubše picerije v Ljubljani, potem se oglasite v Picopeku, kjer vam nudimo različne vrste pic s pestro ponudbo omak za pice, poskrbeli pa bomo tudi za dostavo pice na vaš dom ali v službo! Ta oboževana italijanska specialiteta je prilagojena posamezniku, saj lahko vsakdo izbere okuse, ki mu ustrezajo. Nekateri imajo raje težke in zelo obložene, spet drugi prisegajo na neapeljske s čim manj sestavinami, ljubitelji drugačnega pa si najraje privoščijo gurmanske, na primer takšne z morskimi sadeži. Ob pestri ponudbi se za vsakogar najde prava. V Picopeku – piceriji v Ljubljani lahko izbirate med številnimi različicami in okusi pic – kebab, hrenovka, losos, salami, Calzone, takšna z domačimi okusi, s sestavinami iz morja, kraška, kmečka, lahka, meksikanka, sirova in še bi lahko naštevali. Če v ponudbi ne najdete svoje najljubše (kar sicer težko verjamemo), si jo lahko tudi sestavite sami. V kolikor boste naročali preko spleta, dodatke po izbiri pri spletnem naročilu vpišite pri opombah in pripišite, h kateri pici sodijo, da bomo lahko razvajali vaše brbončice. Ob odlični ponudbi različnih vrst pic ne spreglejte okusnih omak za pice, ki jih najdete med dodatki. Domača, tatarska in tržaška so med najbolj priljubljenimi v naši ponudbi, prepričani pa smo, da boste med dodatki, ki vam jih nudimo, našli tiste, ki bodo popestrili izbrano pico.

Pica KebabPica hrenovka

Ali veste, kakšne vrste pic so bile na voljo nekoč?

Zgodovina te okusne jedi sega daleč nazaj, vendar so že starodavna ljudstva preizkušala različne dodatke. Grki so h krušnemu testu najraje dodali olja, zelišča in sir, prva pica, takšna, kot jo poznamo in pripravljamo v piceriji v Ljubljani še danes, pa je nastala davnega leta 1750 v Kampaniji. Sicer ni bila tako bogato obložena, kot so nekatere vrste pic danes, vendar pa je bilo testo obloženo s sestavinami, ki se danes uporabljajo za klasično margerito – s paradižnikom, mocarelo in origanom. Po letu 1750 je priljubljenost te oboževane jedi naravnost eksplodirala, saj so jo pričeli pripravljati po vsej Evropi in Ameriki, pri čemer so nastale najrazličnejše izvedbe in večina picerij oblikuje svojo različico, s katero želi povečati svojo prepoznavnost. Če vas zanima, katere picerije v Ljubljani veljajo za najboljše pri nas, obiščite Picopeko na Bratovševi ploščadi 1. Nimate časa za obisk? Nudimo vam tudi dostavo pice na dom ali v službo in vam tako prihranimo čas.

DElovni čas in informacije

V piceriji v Ljubljani vam ne nudimo le najboljših pic

Čeprav so naša specialiteta okusne pice z omakami, boste v naši ponudbi našli tudi druge vrhunske jedi, kot so rižote in jedi z žara, za ljubitelje hitre hrane pa so na voljo tudi burgerji, pica kruhki in pohane jedi. Prav tako smo pripravili ponudbo za sladokusce in če ste po jedi pogosto žejni, lahko iz naše ponudbe izberete nekaj za poplaknit. Stranke so navdušene nad hitrim in zanesljivim razvozom hrane na dom. Hrano dostavljamo za Bežigrad in v Črnuče, pri naročilu nad 15€ v Center in Šiško, nad 20€ pa tudi v druge dele Ljubljane po predhodnem dogovoru. Prav tako vam pri osebnem prevzemu v poslovalnici priznamo 10% popusta, če naročena jed ni v akciji. Ne dovolite, da vam lakota pokvari načrte. Obiščite najboljšo picerijo v Ljubljani in si privoščite izvrstno pico z omako po vašem okusu.