Dostava burgerjev v Ljubljani – se jim tudi vi ne morete upreti?

So slastni burgerji vaša najljubša jed? Gre za eno izmed hitro pripravljenih jedi, ki so med ljudmi najbolj priljubljene takoj za slavno pico. Obožujejo jih tako odrasli, kot tudi otroci in ni ga posameznika, ki v ponudbi ne bi našel slastnega burgerja zase. Ena izmed teorij pravi, da so ime dobili po nemškem mestu Hamburg, saj so prav tam v približno 17. stoletju prvič popekli tatarski biftek in tako ustvarili hamburški zrezek ali z drugim imenom – hamburger. Hamburger, takšen kot ga poznamo danes, pa je postal priljubljen šele v 19. stoletju, ko so postavili prve stojnice z burgerji, namenjene delavcem. Ne boste verjeli – prvi burgerji so se prodajali v kvadratno oblikovanih štručkah (takšni se ponekod prodajajo še danes), v Picopeku v Ljubljani pa prisegamo na okrogle štručke, nad katerimi so navdušene tudi naše stranke, saj jim poleg okusnega burgerja po njihovem okusu, ki ga z veseljem dostavimo na dom, dodamo tudi sveže pečen pomfri, ki je vključen v ceno.

Dostava burgerjev je hitra in zanesljiva, naročilo pa lahko oddate na naši spletni strani ali po telefonu. Vaš burger lahko pri nas oplemenitite s številnimi dodatki po izbiri in tako zadovoljite svoj okus. Z veseljem bomo poskrbeli, da boste zadovoljni tako z okusi, kot tudi z dostavo burgerjev iz naše ponudbe.

Chiken burgerFit Burger

Za vsak okus dostavimo pravi burger

Imate najraje piščančje burgerje? Ali pa morda prisegate na druge okuse? V Picopeku boste našli slasten burger za vsak okus. Izbirajte med Baconburgerjem, Cheeseburgerjem, Čikenburgerjem, Fishburgerjem, Fitburgerjem in Roastbeefburgerjem. Če imate radi specifične okuse in bi želeli svoji jedi dodati priokus po lastni izbiri, si oglejte ponudbo dodatkov, ki vam jih prav tako dostavimo na dom ali v službo. Ker vas bo po okusnem burgerju zagotovo napadla žeja, ne spreglejte rubrike za poplaknit in si izberite vašo najljubšo pijačo. Najrazličnejše obloge in dodatki ter okusna hrana so razlog, da se naše stranke znova in znova vračajo k nam. Če iščete najboljši hamburger v Ljubljani in še niste poskusili tistega iz Picopeka, potem si vzemite čas za obisk spletne strani in se o ponudbi slastnih burgerjev prepričajte tudi sami. Če nimate časa za prevzem, bomo za dostavo poskrbeli mi. Pri naročilu katerega koli burgerja v naši ponudbi ne dobite samo izvrstno meso v mehki kruhovi oblogi, temveč je v ceno vključen tudi pomfri, prav tako pa smo poskrbeli za dodatno ugodnost. Ob burgerju lahko naročite tudi brezalkoholno pijačo (0,5 litra) za samo 1 evro. Super, kajne? Vas je pravkar popadla lakota? Potem veste, kaj morate storiti. Pokličite nas na 01 330 22 91 ali pa oddajte naročilo neposredno na spletni strani. Vse, kar morate storiti potem je, da počakate na burger dostavo.

Preverite še preostale jedi iz naše ponudbe

Burgerji v Ljubljani z nepozabnimi okusi

Ne veste, kaj bi danes pojedli za malico? Prepričani smo, da boste v ponudbi Picopeka našli pravo jed zase. Če se vam danes ne bi prilegel burger ali pica, lahko izbirate tudi med drugimi okusnimi jedi, kot so jedi z žara, rižote, solate in roastbeef, v naši ponudbi pa se najde tudi kaj za vse sladokusce, ki želijo svoji malici dodati piko na i in seveda nekaj za poplaknit. Hrano dostavljamo za Bežigrad in v Črnuče, pri naročilu nad 15€ v Center in Šiško, nad 20€ pa tudi v druge dele Ljubljane. Pričakujemo vas v Picopeku.