Dostava hrane na dom je lahko dobrodošla rešitev

Zakaj naročati hrano na dom? Sodobni tempo pogosto narekuje hitro življenje, življenjske in preživetvene prioritete pa se zavoljo takšnega načina pomaknejo vstran. Naši dnevi so razbiti, časa za kvalitetno prehranjevanje pa je velikokrat premalo. Dostava hrane na dom je odlična izbira za gurmane, ki si želijo kljub napornim delavnikom obdržati določen nivo prehranjevanja, upokojence, ki rajši kakor pred štedilnikom, svoj prosti čas preživljajo drugače in za starejše ali bolne, ki kuhati morda ne zmorejo. Marsikdo se z lahkoto vživi v vlogo zaposlenih staršev, ki morajo poleg službe poskrbeti za otroke, jih pravočasno peljati v šolo, po šoli priti ponje, v popoldanskih urah pa pospremiti na različne popoldanske dejavnosti. Tudi brez otrok, je naše delo pogosto take narave, da nam vzame veliko energije, velikokrat delamo pozno v popoldneve, v službi pa zaužijemo tisto, kar nam najprej pride pod roke, kar največkrat pomeni hladno, nekvalitetno in osiromašeno hrano, ki naše telesne potrebe zadovoljuje le trenutno, sčasoma pa povzroči škodo našemu zdravju in telesni kondiciji. Tovrstna ponudba pomeni vsakokraten odgovor na našo zagato ob vprašanju kaj kuhati, ki si ga tako pogosto postavljamo. Je idealna rešitev za popoldneve, ko kuhanje in pomivanje posode pomenita le še en dnevni opravek in dodatno obremenitev. Skrb za umazano posodo bo odveč, saj je embalaža v kateri je hrana dostavljena, namenjena enkratni uporabi in je zatorej ni potrebno pomivati. Dostava malic v podjetja pa nam omogoči kvalitetno in raznoliko prehranjevanje v našem delovnem času in okolju, brez predhodnih skrbi in pripravljanja.

Dostava hrane

Dostava hrane v Ljubljani

Na ljubljanskem področju hrano dostavljamo v Bežigrad in Črnuče. Pri naročilu nad 6,99€ sta dostava in embalaža hrane brezplačni. Naročila, ki so dražja od 15€ , pripeljemo tudi v Center in Šiško, če zapravite več kot 20€, pa v katerikoli del Ljubljane. Za večja naročila je obvezen predhodni dogovor. Tistim, ki se odločijo priti osebno k nam in hrano prevzeti kar v naši poslovalnici, ob obisku poklonimo 10% popusta (akcijske cene in popusti se izključujejo).

Obratujemo od torka do četrtka, od deste do enajste ure zvečer, v petek do polnoči. Ob sobotah od dvanajste do polnoči, ob nedeljah in praznikih pa od dvanajste do desete ure zvečer. Ob ponedeljkih je naša poslovalnica zaprta.

Naročila sprejemamo telefonsko ali na naši spletni strani, med delovnim časom.

Ponudba

Naša ponudba je raznolika in primerna za vsak okus. Ponujamo različne vrste okusnih pizz, hamburgerjev in ocvrtih jedi kot so kalamari, dunajski, ljubljanski zrezki, ocvrt sir, oslič, perutničke, krompir ipd. Pripravljamo malice, za razvoz v različna podjetja, ki so lahko vegetarijanske, solatne ali take, ki vključujejo mesne jedi. Vsem, ki jim morda sladkor pade pod nivo sprejemljivega, so na voljo palačinke z Nutello ali marmelado, za hitre prigrizke pizzakruhki, za sladokusce pa roastbeef in jedi iz žara s prilogami. Rižote ter različne solate, ki so lahko dodatek k drugi hrani, ali samostojna jed, so lažja izbira, ki poskrbi za vaše zdravje, mnoge od njih primerne tudi za vegetarijance. Poleg jedi ponujamo številne pijače in dodatke.

Dostava malic v podjetjae dostava hrane

E dostava hrane - s klikom do obroka

Že nekaj časa sodelujemo z ehrano, spletnim portalom, ki omogoča enostavno, diskretno, hitro in pregledno naročanje hrane na dom ali delovno mesto, idealno za priložnosti, ko se ne moremo pogovarjati po telefonu ali morda potrebujemo čas za izbiro hrane, kar bi bilo pri telefonskem naročanju mnogo težje. Omenjeni portal omogoča izbiranje med različnimi kuhinjami in restavracijami, ki ponujajo takšne storitve. Na njihovi spletni strani je objavljen seznamu ponudnikov, ki dostavljajo hrano na dom v vašem kraju ali okolici.

Naročite hrano na dom zdaj