Najboljša dostava hrane v Ljubljani

Ali imate čez glavo vsakodnevnega načrtovanja, pripravljanja in kuhanja obrokov? Ste v večni dilemi kaj zaužiti med delovnim časom? Ste prekomerno zaposleni in si v popoldnevih želite dodatnega prostega časa, ali se vam preživljanje nekaj ur dnevno za kuhinjskim pultom enostavno upira? Ste upokojeni in si želite, da bi obroke nekdo pripravil namesto vas, vi pa bi uživali na novo pridobljeno prostost, ali morda študent in bi priprava obrokov za vas pomenila nepotrebno zapravljanje časa, ki bi ga lahko namenili za učenje? Kakršenkoli je že vaš razlog, da bi vam prav prišlo malce pomoči pri vašem prehranjevanju, rešitev imate na dlani. Ponujamo vam najboljšo dostavo hrane v Ljubljani. Dostavljamo malice, ki jih pripeljemo tako na dom, kot v različna podjetja, kompletna kosila, pice in še veliko drugega.

Sodelujemo z ehrano, spletnim portalom, ki omogoča enostavno, diskretno, hitro in pregledno naročanje hrane na dom ali delovno mesto, idealno za priložnosti, ko je pogovarjanje po telefonu nemogoče ali morda potrebujemo za izbiro hrane več časa, kar bi bilo pri telefonskem naročanju mnogo težje. S pomočjo tega portala lahko zbiramo med različnimi kuhinjami in restavracijami. Na njihovi spletni strani je objavljen seznamu ponudnikov dostave na dom v vašem kraju ali okolju.

Naša dostava na področju Ljubljane poteka v Bežigradu in Črnučah. Pri naročilu nad 6,99€ sta prevoz  in embalaža hrane brezplačna. Naročila, dražja od 15€, pripeljemo tudi v Center in Šiško, če vas stanejo več kot 20€, pa kamorkoli v Ljubljano. Tistim, ki se odločijo k nam priti sami in hrano prevzeti kar v naši poslovalnici, ob obisku podarimo bon za 10% popusta (akcijske cene in popusti se izključujejo).

Obratujemo od torka do četrtka, od deste do enajste ure zvečer, v petek do polnoči. Ob sobotah od dvanajste do polnoči, ob nedeljah in praznikih pa od dvanajste do desete ure zvečer. Ob ponedeljkih je naša poslovalnica zaprta.

Naročila sprejemamo telefonsko ali na naši spletni strani, med delovnim časom.

Preberite več o dostavi hrane na dom

Dostava malic

Med delovnim časom pogosto sanjamo o toplem obroku, ki bi nadomestil hitre prigrizke, morda kupljene na poti do službe, ali v bližnjih lokalih in trgovinah, ki nas sicer trenutno nasitijo, ne pomenijo pa več večjega užitka ob prehranjevanju. Sčasoma postanejo enolični in ponavljajoči se, naše telo pa po daljših obdobjih takega prehranjevanja pogosto oslabi in občuti energijske primanjkljaje.

Široka ponudba malic, bo zadostila željam vsakogar. Na voljo so številne mesne jedi s prilogami, kalamari z ocvrtim krompirjem, solatni krožniki, vegetarijanske in mesne rižote, piščančji, ocvrti zrezki s prilogami, ocvrt sir, osliči, pice in podobno.

Dostava hrane na dom ljubljana

Dostava kosil

Ponudba je idealna tako za vse, ki nimajo idej kaj pripraviti za kosilo, ali želijo pridobiti na prostem času, kakor tudi za tiste, ki so zdoma cel dan in si želijo zaužiti pošten obrok. Število ponujenih jedi nam omogoča, da si lahko sestavimo kompletna kosila in ustvarimo takšno kombinacijo, kakršno nam poželi srce. Izbiramo lahko med prigrizki, ki lahko služijo tudi za predjed, solatami, glavnimi jedmi z mesom in brez, hamburgerji, picami, jedmi z žara, rižotami, ocvrtimi jedmi, številnimi dodatki za popestritev obrokov, sladicami in celo pijačo.

Dostava pice

Na voljo je 22 vrst različnih pic, z možnostjo priprave v dveh velikostih. Mala za malo manj lačne ali takšne z majhnimi želodčki in velika za lakotnike. Skrbno izbrane sestavine uporabljene za peko in način transporta, omogočajo, da je pica ki je dostavljena na dom še vedno lepo topla in dišeča. Namesto navadnega lahko naročimo tudi okusno čebulno testo.

Najboljša dostava hrane v ljubljani

V ponudbi najdemo Kebab pico, Pico hrenovka, Losos, Salami, Calzone, Domačo, El classico, Iz morja, Kmečko, Kraško, Lahko, Mamma mia, Pico Marga, Meksikanko, Pišče, Rukola, Pico - sestavi si sam, Sirovo, Pico Slaninca, Tuna, Z vrta in Pico Zeleni zmaj.

Izberite si vašo najljubšo pico