Lesene sanke in dereze Veriga za brezskrbno zimsko uživanje!

Bi radi presenetili otroke s čudovitim darilom? Potem so lesene sanke prava izbira! Izbirate lahko med različnimi modeli: za najmlajše so na voljo otroške sanke, za bolj izkušene pa športne in bob sanke. Oglejte si pestro ponudbo in izberite prave lesene sanke za otroke in za celo družino!

Lesene sanke najboljših proizvajalcev

Lesene sankePri nas so na voljo različne lesene sanke visoke kakovosti. Z vhrunskim udobjem in vzdržljivostjo se lahko ponašajo ročno izdelane lesene sanke slovenskega proizvajalca Kališnik, ki imajo močne jeklene drsne površine in udoben pleten sedež, ki obvaruje pred morebitnimi udarci. Na voljo je tudi športna verzija osnovnega modela, ki ima sedež postavljen nižje in drugače postavljene drsne površine; takšne lesene sanke zagotavljajo še večjo hitrost! Lesene sanke Bobs se ponašajo z vrhunskim jesenovim lesom, ki jih naredi še bolj vzdržljive in čvrste. Poleg tega so izdelane tudi v nekoliko daljši različici, ki omogoča sedenje kar trem osebam. Če pa želite zložljive otroške sanke, so lesene sanke Aspen prava izbira za vas. Izdelane so iz bukovega lesa in imajo mehanizem za zlaganje, ki jih naredi izredno praktične za prevažanje v avtu in hranjenje v majhnih prostorih. Imajo pa tudi praktično vrv z lesenim držalom.


Bob sanke in raznovrstne športne otroške sanke

Za otroke, ki imajo radi še kanček več adrenalina so idealna izbira bob sanke, ki omogočajo pravo vožnjo po snegu. Lesene sanke nimajo zavor in ročic ali volanov za obračanje, bob sanke pa ja. Tudi te se delijo na več kategorij, saj nekatere so bolj športne in so primerne za starejše otroke, druge pa so preprostejše v dizajnu in uporabi in jih lahko brez nobenih težav uporabljajo tudi najmlajši. Bob sanke znamke Hamax so na voljo v raznih modelih; na voljo so preproste otroške sanke v različnih barvah, kot tudi hitrejše in tehnično dodelane športne bob sanke, ki omogočajo celo vzvratno vožnjo.


Dereze Veriga - najboljše dereze za čevlje

DerezeZa breksrbno hojo po sneženih in ledenih površinah poskrbijo kakovostne dereze Veriga, ki so na voljo v različnih modelih. Dereze Veriga Mount Track so nalašč narejene za ljubitelje gorskih pohodov, ki se prebijajo skozi led in sneg. Izdelane so iz plemenitega termično obdelanega jekla z izjemno učinkovitim oprijemom ter termično obdelanimi zobmi v kombinaciji sukane členaste inox verige. Takšne dereze Veriga so izredno elastične in so opremljene z verigo na podplatu, ki zagotavlja enostavno apliciranje na obutev. Za hojo po ekstremnih poledenelih površinah so primerne dereze Veriga Ice Track, za hojo v bolj vsakodnevnih okoliščinah pa dereze za čevlje City Track. Vse dereze Veriga so izjemno odporne proti nizkim temperaturam in zagotavljajo varnost na vsakem koraku. Materiali, s katerimi so izdelane dereze Veriga, so samo najbolj kvalitetni in trpežni. Še danes si oglejte pestro izbiro derez Veriga in si med različnimi modeli izberite za vas idealne dereze za čevlje!


Moja Zima - povezave do naše spletne strani: