Bazeni Intex Easy - kakšne so cene bazenov?

Bazen Intex Easy

MojePoletje.Si je blagovna znamka, ki slovenskemu trgu in oboževalcem poletja ponuja najbolj inovativne in kakovostne izdelke za uživanje v vročih poletnih dneh. Kot družbeno odgovorno podjetje se ravnamo po najvišjih okoljskih standardih, temu primerni pa so tudi naši izdelki, ki sestojijo iz okolju prijaznih materialov. Z našim strokovnim znanjem vam želimo omogočiti izbiro kar najbolj uporabnih izdelkov za vaš dopust ali potovanje ali pa morda samo za poležavanje na vrtu. V pestri izbiri izdelkov, med katerimi boste našli tako opremo za kampiranje in plažo kot športno in vrtno opremo, so vam na voljo tudi napihljivi bazeni Intex, Bestway in Wehncke.


Napihljivi bazeni Intex za zabavo in ohladitev v vročih poletnih dneh

Napihljivi bazeni Intex so kakovostni bazeni, ki bodo poskrbeli za vašo sprostitev in za poletno razigranost vaših najmlajših. Bazeni Intex se zelo hitro postavijo in razstavijo, voda pa ob primerni negi lahko ostane v bazenu celo kopalno sezono. Cene bazenov Intex so dosegljive vsakomur, ki želi uživati kar na svojem vrtu.

Okrogli bazeni Intex Easy za zabavo in ohladitev v poletnih mesecih so na voljo v dveh dimenzijah - 366x76 centimetrov in 366x91 centimetrov. Bazen takšne dimenzije je že primeren za učenje plavanja otrok, prav tako pa bodo svoje zadovoljstvo v ohladitvi našli odrasli. Tudi bazen Family Intex je z dimenzijami 229x229x66 centimetrov primeren za celotno družino. Njegova posebnost so udobna naslonjala, ki odraslim omogočajo pregled nad dogajanjem v bazenu.

Otroški napihljivi bazen Intex za brezskrbno čofotanje vaših najmlajših

Za najmlajše imamo v ponudbi bazenčke v obliki gobice in rožice ter s poslikavo živalic. Otroški bazen Gobica Intex in bazen Rožica Intex sta izdelana iz obstojnega in kakovostnega vinila. Vašemu malčku omogočata brezskrbno čofotanje v poletnih dneh, predvsem pa neizmerno zabavo. Gobica oz. rožica pa jim bosta v vročih dneh nudili tudi senco.
Bazen Intex za otroke
Bazeni za otroke Crystal Intex so dovolj veliki, da lahko vaš malček vanj povabi še svoje prijatelje. Tako lahko skupaj uživajo in se igrajo. Otroški bazen Blue Intex je dovolj velik tudi za koga od odraslih, medtem ko je udobni otroški bazen Družinski Intex namenjen zabavi celotne družine.

Vse za poletje - Moje poletje.si. Vabljeni!


Moje poletje d.o.o. - povezave do naše spletne strani: