Najboljša toplotna črpalka zrak voda Daikin Altherma - segrejte se in prihranite

Toplotna črpalka zrak voda je v zadnjem času vse bolj popularna, saj ogrevanje z njo omogoča velike prihranke. V primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje uporablja obnovljiv vir iz okolja - zrak. Za svoje delovanje porabi malo električne energije, kar bo pripomoglo k znižanju stroškov elektrike. Nakup toplotne črpalke je investicija, ki se vam bo dolgoročno izplačala, saj je cena toplotne črpalke zrak voda relativno nizka, če v ceno vključite vse kasnejše prihranke pri ogrevanju. V podjetju vam ponujamo najboljše toplotne črpalke zrak voda po ugodni ceni. Če ne veste, katero toplotno črpalko izbrati, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu najboljše toplotne črpalke zrak voda.


Katero toplotno črpalko zrak voda izbrati?


Toplotna črpalka zrak voda Daikin Altherma je namenjena ogrevanju in hlajenju prostorov ter ogrevanju sanitarne vode. Delovanje je preprosto: kot vir delovanja uporablja zrak oziroma toploto zraka. Da lahko toplotna črpalka zrak voda deluje, je potrebna tudi električna energija. Odlična novica je, da je razmerje med vloženo električno energijo in porabljeno energijo iz zraka med 1:3 in 1:5, kar pomeni, da toplotna črpalka zrak voda iz zraka pridobi od 60 do 80 % energije, ki je potrebna za ogrevanje objekta in sanitarne vode. V naši ponudbi boste našli tri izvedbe toplotne črpalke zrak voda: visokotemperaturna, nizkotemperaturna in hibridna toplotna črpalka. Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda je idealna rešitev za prenovo starejših objektov, za vse navadne in manjše radiatorje. Montaža in uporaba sta preprosti, stroški ogrevanja pa bodo občutno manjši. Na voljo je z zmogljivostmi 11 kW, 14 kW in 16 kW. Inovativni koncept zaporedno vezanih kompresorjev zagotavlja zadostno kapaciteto moči skozi celotno ogrevalno sezono. Za primer naj navedemo, da lahko 11 kW toplotna črpalka zrak voda pri temperaturi - 15 °C zunanjega zraka proizvede 65 °C izhodne vode z močjo 9 kW, kar je več kot 90 % kapacitete, ki jo toplotna črpalka zagotavlja pri 2 °C zunanjega zraka. Nizkotemperaturna toplotna črpalka je idealna rešitev za novogradnje. Na voljo je različnih zmogljivostih in izvedbah. Hibridna toplotna črpalka je primerna za tiste objekte, ki že imajo vgrajen plinski kotel. Deluje neodvisno od temperatur zunanjega zraka, primerna pa je za vsak radiatorski sistem.


Ugodna cena toplotne črpalke zrak voda in strokovno svetovanje


Najboljše toplotne črpalke zrak voda so pri nas na voljo po zares ugodni ceni. V podjetju Airabela vam ponujamo le najboljše in cenovno najbolj ugodne toplotne črpalke, obenem pa vam nudimo tudi strokovno svetovanje in pomoč pri tem, katero toplotno črpalko zrak vo