Ureditev otroške sobe po meri in oprema mladinske sobe

Ureditev otroške sobe in tudi mladinske spalnice mora biti tako funkcionalno kot barvno prilagojena otrokom oziroma mladostnikom ter njihovim potrebam. Oprema otroške sobe in moderne mladinske sobe bo s pomočjo podjetja Modul pohištveni design in vaših idej izdelana odlično in skladno z vašimi željami.

Otroške sobe

Ureditev otroške sobe in oprema otroške sobe

Oprema otroške sobe naj bo živahnejših barvnih odtenkov, ki odsevajo otroško razposajenost. Otroški pogradi in ostala oprema (mize, predalniki...) je pri nas izdelana funkcionalno oziroma tako, da raste skupaj z vašim otrokom. Iz otroške sobe po meri tako pridemo do moderne mladinske sobe. Pohištvo otroške sobe se torej lahko uporablja tudi kasneje za mladinske spalnice oziroma sobe ali pa se oprema otroške sobe menja z novo (npr. otroški pogradi), saj so tudi sobe izdelane po merah vašega otroka!

Moderne mladinske sobe

Za moderne mladinske sobe ali mladinske spalnice izdelujemo mladinske postelje tudi otroški pogradi in ostalo pohištvo. Ureditev oziroma pohištvo otroške sobe funkcionalno zasnujemo tako, da je prehod na mladinske spalnice zelo enostaven. Dodamo pa vedno lahko še kaj novega, na primer: vgradne omare po meri in druge elemente za moderne spalnice, kot so večje mladinske postelje itd. Ureditev otroške ali mladinske sobe vedno upošteva tudi želje vaših otrok oziroma najstnikov.

Ureditev otroške sobe - kaj vse nudimo in priporočamoOtroške sobe

Ureditev otroške sobe vsebuje tudi brezplačno svetovanje za uresničitev vaših idej, le zaupati nam jih morate. Naša ponudba:

  • Otroške postelje
  • Mladinske postelje
  • Pisalne mize
  • Mladinske sobe
  • Pohištvo otroške sobe
  • Pohištvo mladinske sobe
  • Otroški pogradi
  • Predalniki

Oprema otroške sobe je namenjena razveseljevanju in dobremu počutju vas in vaših majhnih in malo večjih otrok. To zagotavljamo s strokovno izdelavo in montažo: mladinskih postelj, predalnikov, omar, pogradov in še veliko drugih reči za veliko drugih prostorov (npr. omare za dnevno sobo).

Modul pohištveni design | Ureditev, oprema in pohištvo otroške sobe po meri, mladinske spalnice, mladinske postelje, in otroški pogradi - povezava do naše spletne strani: