Plesišče je stalnica na družabnih prireditvah z glasbo

Naj si bo vaška veselica, poroka ali zabava ob poslovnem novoletnem praznovanju, plesišče nudi obiskovalcem možnost, da se popolnoma sprostijo, odmislijo skrbi in se skupaj zavrtijo ob dobri glasbi. Plesišče tako hitro postane osrednji prostor dogajanja, zato je pomembno, da se odločite za najem kakovostnega plesišča, ki bo zdržal vse obremenitve. Podjetje Mobilplac vam nudi plesišča različnih velikosti, oblik, različne pa so tudi podlage oz. tla, na katerih se pleše. Ker gre običajno za precej drago investicijo, zato se le malo organizatorjev odloča za nakup (problem nastane tudi pri skladiščenju velikih sestavnih delov). V primerjavi s tem se najem plesišča zagotovo bolj izplača, saj vam ni potrebno skrbeti glede skladiščenja in postavitve plesišča, prav tako tudi ne glede cene, saj pri Mobilplacu oddajamo plesišča po zelo dostopni ceni. O ugodnosti ponudbe se lahko prepričate, če nam pošljete povpraševanje preko naše spletne strani. Nanj bomo odgovorili kolikor hitro je mogoče.

Plesišče

Postavitev plesišča

Postavitev plesišča je nekoliko zahtevnejše tehnično opravilo, ki zahteva kar nekaj znanja in izkušenj, tudi porabljen čas pri tem ni zanemarljiv. V kolikor nimate že naročenih delavcev, bomo postavitev plesišča za vas z veseljem opravili v podjetju Mobilplac, saj sami najbolje poznamo lastnosti plesišč iz naše ponudbe. Postavljena konstrukcija lahko služi tudi kot oder na porokah, obletnicah, srečanjih, veselicah, sejmih, zabavah, koncertih in drugod. K plesišču sodi tudi dodatna oprema, kot je razsvetljava, ozvočenje, itd. - vse to namestimo po prehodnem dogovoru. Poleg postavitve plesišča nudimo tudi pospravljanje po končani prireditvi.

Najem plesišča

Poleg najema plesišča vam nudimo tudi najem šotora za poroke, najem pagode, najem šotora za prireditve in druge storitve. Odločite se za najem plesišča in si tako mnoge skrbi, ki bi jih sicer imeli, pri tem pa tudi prihranite veliko denarja. Prepričani smo, da boste z najemom šotora pri podjetju Mobilplac zelo zadovoljni!