Poročna oprema – banketne mize, stoli in prevleke za stole

Poročna opremaVsaka bodoča zakonca si za svojo poroko želita, da bi bila čudovita in nepozabna. Poleg samega prostora je za dobro vzdušje na poročni zabavi pomembna tudi poročna oprema in okrasitev prostora, in sicer banketne mize in stoli, prevleke za stole, barvno usklajeni prti, zavese in ostala dekoracija. Poleg tega, da so v podjetju za najem na voljo poročni oziroma prireditveni šotori, vam ponujamo tudi vse, kar zajema besedna zveza oprema za poroko. Poleg banketnih stolov in miz tudi talne podije, podeste, odre, preproge in vso potrebno razsvetljavo, vključno s čudovitimi lestenci. Če načrtujete poroko ali kak drug družabni dogodek v poletnem času, vas lahko preseneti neprijetna vročina, zato se lahko pri nas dogovorite tudi za ohlajevanje, pozimi pa omogočamo ogrevanje.


Oprema za poroko – vi izberete, mi poskrbimo za vse ostalo

Ne pozabite – kakovostna poročna oprema pripomore k odličnemu vzdušju! Na voljo imamo prireditvene oziroma poročne šotore različnih oblik in velikosti, ki jih tudi dostavimo in sestavimo, na vašo željo pa jim je lahko dodana tudi vsa poročna oprema oziroma oprema prostora za zabavo (banketne mize, banketni stoli, prevleke za stole, zavese, prti, okrasitev miz ...).

 

VEČ PODROBNOSTI NA SPLETNI STRANI


Mobil plac – poročna oprema od A do Ž

Predstavljajte si čudovito poletno popoldne. Na velikem travniku stoji velik poročni šotor, kjer so že zbrani svati ter ženin in nevesta. Vsa poročna oprema se ujema: banketne mize in stoli so usklajeni, lestenci se lesketajo v nežni, a ne premočni svetlobi, prevleke za stole so v popolnem sozvočju z barvo cvetličnih aranžmajev. Družba se zabava, na odru igra ansambel, skozi odprt okna prijetno pihlja, kljub sončnemu popoldnevu šotor poskrbi za prijetno senco. Naenkrat se stemni in svate preseneti poletna nevihta. A brez panike – poročna oprema in zabava nista v nevarnosti. Elegantno oblečeni gostje se spogledajo in se zabavajo dalje, kot da se ni nič zgodilo. Zveni prelepo, da bi bilo resnično? Pa ni. Z najemom poročnega oziroma prireditvenega šotora in opreme za poroko Mobil plac je vse to mogoče!


KBG d.o.o. – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
KBG d.o.o., Grosuplje
Naslov
Brezje pri Grosupljem 44
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
01/786 56 38
Seznam fraz
poročna oprema, oprema za poroko, banketne mize, banketni stoli, prevleke za stole
ZEMLJEVID