Poročni šotori - čarobna poroka pod šotorom za nepozabno doživetje

Poročni šotorPoroka je ena največjih prelomnic v našem življenju, ki si jo večina želi obeležiti na posebno svečan način. Poročni šotori podjetja Mobil plac vam to omogočajo! Zakaj bi se s svati zaprli v dvorano, ko pa je narava tako čudovita? Šotori za poroke vam ponujajo vse udobje praznovanja v zaprtih prostorih, hkrati pa lahko uživate v prelepi naravi. Zamenjajte zatohlo dvorano za romantično lokacijo v naravi. Izberite si kraj, ki je za vas morda posebnega pomena, in tja postavite poročni šotor. Cena najema bo zanesljivo odtehtala vse, kar poročni šotori ponujajo.

Se bliža obletnica poroke ali kakšen drug slavnostni dogodek? Poročni in prireditveni šotori Mobil plac bodo poskrbeli za pravo okolje.


Šotori za poroke - od česa je odvisna cena?

Včasih je bila poroka pod šotorom pri nas redkost, ki so si jo lahko privoščili le redki, večina ljudi pa jo je poznala le iz tujih romantičnih filmov. Razlog za to je dejstvo, da so bili poročni šotori tako rekoč nedosegljivi, poroke pa so se odvijale v najetih dvoranah. K sreči so danes šotori za poroke, s katerimi lahko uresničite sanje o popolni poroki, na voljo pri Mobil plac. Izberite si svoj poročni šotor. Cena je brez dvoma ugodna, odvisna pa je tudi od dodatkov, ki si jih izberete. Z elegantno in razkošno dekoracijo bomo ustvarili prostor, ki bo s svojo podobo očaral tudi najbolj zahtevne goste. Poročni šotori Mobil plac so na voljo tudi v različici s stekleno streho, da boste romantiki lahko brez težav opazovali nočno nebo ali čudovito naravo iz varnega zavetja.


Poročni šotor - oblikujte poročno slavje po lastnem okusu

Prednost, ki jo ponujajo poročni šotori, je tudi ta, da lahko ustvarite prireditveni prostor, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam in potrebam. Šotori za poroke so namreč na voljo v različnih velikostih, poleg tega pa vam v podjetju ponujamo vse potrebne dodatke, s katerimi bo vaša poroka zares edinstvena. Poročni šotori so lahko opremljeni z lestenci, zavesami, podesti, preprogami, namizno dekoracijo in drugim okrasjem, ki pričara mladoporočencema in svatom neponovljivo vzdušje, ki temu edinstvenemu dogodku doda piko na i.


KBG d.o.o. - povezave do naše spletne strani: