Poročna pagoda | Majhen košček Orienta – poročne pagode

Šotori so pogosta izbira pri organizaciji različnih vrst slavja. Nepogrešljivi so na porokah, koncertih, zabavah, praznovanjih, obletnicah in številnih drugih dogodkih. Z vse večjimi dimenzijami, izboljšano stabilnostjo ter vse enostavnejšo montažo so šotori postali odlična alternativa prirejanju dogodkov v notranjih prostorih. Glede na svoje potrebe lahko najamemo šotore najrazličnejših vrst: pagode in paviljone, prireditvene šotore, party ali skladiščne šotore.


Oglejte si različne vrste šotorov v fotogaleriji na naši strani!


Pagoda – eksotični videz popestri domače zabave

PagodaPagoda je ena od standardnih vrst šotorov. Ime je dobila zaradi svoje oblike, saj ta spominja na starodavne pagode na Daljnem vzhodu. Te so imele večinoma religiozno namembnost in so se nahajale v bližini templjev. Prepoznamo jih po stopničasti strehi v več nadstropjih in po zašiljenem vrhu. Zanje je značilen odličen dizajn in nekoliko eksotičen videz, kar pri šotorih ni ravno pogosto. Ker so prijetni na oko, jih razstavljavci radi uporabljajo na sejmih, saj nenavadna, malce pravljična oblika pagode pritegne več pozornosti in s tem tudi več potencialnih kupcev. Pagoda je priljubljena tudi pri tistih, ki želijo v svojo zabavo vnesti majhen košček orienta.

V primerjavi z ostalimi tipi šotorov pagoda ni ravno velik šotor in je zato zelo pogosta izbira za prireditve, kot so rojstnodnevne zabave. Še posebej pa se pagode uporabljajo pri porokah na prostem.


Poročna pagoda – svojevrstna poživitev poročnega slavja

Tako kot že davno v zgodovini se pagoda tudi danes uporablja za zelo posebne priložnosti. Ena takšnih je zagotovo poroka na prostem. Poročne pagode v kombinaciji s prireditvenimi šotori naredijo poročni dogodek še veličastnejši. Pagode odlikuje enostavnost postavljanja in premikanja, zato jim nekateri pravijo kar premična nepremičnina. Lahko jih tudi sestavljamo in tako ustvarimo enoten prostor. Poročna pagoda je namenjena civilnemu obredu, posamezne pagode pa so lahko namenjene tudi potrebam kuhinje (cateringa) ali sprejemanju gostov. Naše podjetje, KBG d.o.o., razpolaga z vso opremo, ki je potrebna, da vam vaš najlepši trenutek ostane v najlepšem spominu.
 

KBG d.o.o. – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
KBG d.o.o., Grosuplje
Naslov
Brezje pri Grosupljem 44
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
01/786 56 38
Seznam fraz
pagoda, pagode, poročna pagoda, poročne pagode
ZEMLJEVID