Pisalne mize za vsako pisarno in vsak dom

Pisalne mize so za razliko od klasičnih lesenih pisalnih miz na voljo v različnih materialih. Velika večina je izdelana iz iverne plošče, nekatere imajo kovinsko ali leseno podnožje, spet druge so iz umetnih materialov. Ker vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov, ki poskrbijo za urejenost, je danes izdelava pisalnih miz bistveno bolj kompleksna.

Sodobna pisalna miza je ergonomsko oblikovana in omogoča večurno sproščeno delo. V kombinaciji s pravilno izbranim pisarniškim stolom veča našo produktivnost, zbranost in tudi kreativnost. Nekatere mize imajo tudi koleščke, ki poskrbijo za mobilnost in enostavno premikanje v prostoru.

Med pestro izbiro pisalnih miz boste našli tako tipske pisalne mize kot tudi pisalne mize po meri, med katerimi so priljubljene kotne pisalne mize, ki maksimalno izkoristijo kotni prostor. Poleg kotne pisalne mize se lahko odločite tudi za pravokotne, ovalne, polkrožne in celo okrogle mize. Otroške pisalne mize pa so izdelane z mislijo na otrokovo rast in njegove potrebe.

Postavitev pisalne mize

Kotne pisalne mize seveda postavimo v kot, medtem ko je tipske pisalne mize najbolje postaviti bočno ob okno, da svetloba pada na mizo z leve strani, stena pa se nahaja za našim hrbtom. Če je pisalna miza namenjena računalniku, pazimo, da svetloba ne odseva na zaslonu. Pozorni smo tudi na to, da takrat, ko sedimo za pisalno mizo, gledamo v vrata. Če vrat ne nadziramo, nas bodo ljudje, ki vstopajo, presenetili in vedno bomo imeli slab občutek, ker ne bomo videli, kdo vstopa v prostor. Pisalno mizo navadno postavimo daleč v prostor, da imamo pred seboj karseda veliko prostora. Če namreč opazimo spremembe v prostoru, se lahko nanje tudi hitro odzivamo.

Otroške in pisarniške pisalne mizeOtroške kakovostne tipske pisalne mize

Otroške pisalne mize naj rastejo z otrokom

Otroška pisalna miza naj bo izdelana iz materiala, odpornega na madeže, ki jih puščajo barve, tuši in črnilo, in ki bo prenesel čiščenje z vlažno krpo. Pri izboru pisalne mize in pohištva za shranjevanje se je treba izogibati ostrim robovom in vogalom. Za otroke zato še posebej prav pridejo kotne pisalne mize.

Delovna površina mize mora biti dovolj velika, vsaj 70 centimetrov po širini in 50 centimetrov po globini. Njena višina mora ustrezati velikosti otroka, zato je še najbolje, če je pisalna miza prilagodljiva.

V našem podjetju izdelujemo kakovostne tipske pisalne mize in pisalne mize po meri, moderne kuhinje in drugo pohištvo ki zagotavljajo udobno delo in prijetno počutje.

Vabljeni na našo spletno stran!