Pisarniško pohištvo - pisarniško pohištvo po meri za boljše delovne pogoje

Pisarniško pohištvo spada v skupino pohištvene opreme, ki je v funkciji skoraj vsak delovni dan. Pogosto to pohištvo zelo obremenjujemo, včasih z njim ravnamo tudi neprevidno ali celo grobo. Če veliko časa preživite v pisarni, je zelo pomembno, da je pohištvo za pisarne udobno, funkcionalno, sodobno oblikovano in estetskega videza. Pisarniško pohištvo prijetnih barv in oblik ter kakovostnih materialov pripomore k delovni stimulaciji zaposlenih, saj pozitivno vpliva na njihovo počutje. Zaposleni v pisarni morajo imeti nemoten dostop do vseh elementov opreme in do oken, ne da bi jim bilo treba pri tem odmikati pohištvo. Pravilno razporejeno pohištvo za pisarne ne bo dajalo občutka utesnjenosti v prostoru, hkrati pa bo pospešilo in lajšalo delovne procese. Vse našteto lahko dosežemo, če se odločimo za pisarniško pohištvo po meri.

V našem podjetju vam pohištvo po meri izdelamo tako za poslovne prostore kot tudi za kuhinje, dnevne sobe, spalnice in otroške sobe. Pri načrtovanju in opremljanju prostora vam pomagamo s strokovnimi nasveti, za boljšo predstavo pa vam pisarno z vso opremo in detajli tudi izrišemo. Izdelano pohištvo po naročilu dostavimo na vaš dom, kjer poskrbimo tudi za strokovno montažo.

Poleg pisarniške mize pomemben tudi ustrezen pisarniški stol

Pisarniško pohištvo v osnovi sestavljajo pisarniške mize, ergonomsko oblikovani pisarniški stoli ter praktični predalniki, pisarniške omare in police. Svetujemo vam, da izberete takšne pisarniške mize, ki vam bodo zagotovile dovolj delovne površine. Pisarniška miza naj ima ob strani tudi dodatne predale, v katerih bodo shranjeni pisarniški pripomočki in pomembni dokumenti, ki morajo biti na varnem.

Ker v pisarni relativno veliko časa presedimo, je pomembno, da svojemu telesu v celoti zagotovimo udobno in zdravo sedenje. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli pripomorejo k dobremu počutju in posledično tudi k večji učinkovitosti.

Ker v zadnjem času vse več podatkov shranjujemo na računalnik, so pisarniške omare v marsikateri pisarni danes postale odveč. Kljub temu pa so za shranjevanje starejših fasciklov, map in knjig še vedno zelo uporabni predalniki, pisarniške omare in police. Pisarniške omare, ki so lahko odprte, polodprte ali zaprte, je najbolje postaviti ob steno, da zavzamejo čim manj prostora, obenem pa naj bodo čim bližje delovnemu prostoru. Nudimo vam omare za različne namembnosti.

Pisarniško pohištvo po meri bo poskrbelo za dobro počutje v delovnem okolju, dobro počutje pa je osnova uspešnega poslovanja. Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate že izdelano pisarniško pohištvo, pa tudi našo ostalo ponudbo.

Vabljeni!

Pohištvo za pisarne in pisarniške mizePisarniško pohištvo po meri