Kuhinjska posoda in bela tehnika

V spletni trgovini Megashop.si prodajamo najrazličnejše produkte. Tako se v naši ponudbi nahajajo tudi izdelki za vse gospodinje in kuharske mojstre. Po izjemno ugodnih cenah so vam na voljo:
- kuhinjska posoda proizvajalcev Fissler in Gorenje
- vgradni, kombinirani in ameriški hladilniki (Electrolux, LG, Gorenje...)
- pralni stroji (Candy, Electrolux...)
- samostoječe, vgradne in kombinirane mikrovalovne pečice (Gorenje, Bosch, Candy...)
- vgradna, vsadna in kotna pomivalna korita priznanih proizvajalcev
- mali gospodinjski aparati - palični mešalniki, espresso kavni avtomati...

Vgradne pečice


Kuhinjska posoda Fissler in Gorenje

V našo ponudbo je vključena celotna kuhinjska posoda - lonci, pekači, ponve, posode za mleko in kavo, voki, nastavki za voke, kovinska cedila ipd. Posoda za kuhanje je visoko kakovostna in primerna tudi za največje kuharske mojstre. Tako posoda Fissler kot Gorenje dosegata najvišje standarde na področju kuhinjskih posod. Večina loncev in ponev je primernih za uporabo na električnih, plinskih in steklokeramičnih kuhališčih. Izredno priljubljen je pekač Gorenje AC010, ki je pogosto v akciji. Gre za profesionalni gril pekač Gorenje. Oglejte si tudi našo ponudbo plastične posode.

Kuhinjska posoda


Plastična posoda za priročno shranjevanje

Neuničljivi polikarbonatni kozarci so novost na našem tržišču in jih lahko uporabljamo tako v kuhinji kot tudi na prostem: na pikniku, dopustu, v kampu, pri izvajanju družabnih in športnih aktivnosti. Zaradi nelomljivosti in izgleda popolnoma enakega steklenim kozarcem so polikarbonatni kozarci še posebej primerni za uporabo v otroški vrtcih, šolah, dijaških domovih, bolnišnicah, domovih upokojencev, na jadrnicah in jahtah, ter povsod tam kjer obstaja nevarnost razbitja kozarca in posledično poškodovanje uporabnika. Poleg vsega naštetega so polikarbonatni kozarci lažji od steklenih, kar je pomembno za manjše otroke in starejše osebe.

Plastična posoda


Velika ponudba ostale plastične posode nudi praktično in tudi dekorativno uporabnost. Posode za shranjevanje živil v zamrzovalniku so različnih velikosti in imajo poseben ventil, tako da jih lahko damo iz zamrzovalne skrinje direktno v mikrovalovno pečico brez nevarnosti, da bi se kaj poškodovalo ali stopilo. Tudi polikarbonatni kozarci zdržijo na temperaturah od -20 do +110 stopinj Celzija.


Hladilniki Electrolux, LG in drugi - vgradni, ameriški in kombinirani hladilniki

Obvezen kuhinjski element je tudi hladilnik. Pri nas lahko izbirate med hladilniki različnih vrhunskih proizvajalcev - Electrolux, LG, Gorenje, Siemens, Beko, Candy in Bosch. Prav tako so vam na voljo različne vrste hladilnikov. Če potrebujete izjemno prostornega, bo verjetno najboljša izbira ameriški hladilnik LG. Na voljo so vam tudi vgradni hladilniki, med katerimi je zelo priljubljen vgradni hladilnik Electrolux. Če želite, da vaš hladilnik dopolnjuje tudi zamrzovalna omara, si oglejte kombinirane hladilnike. Med najbolj prodajanimi so kombinirani hladilniki Electrolux.

Hladilniki


Pralni stroji Candy in Electrolux

Za popolno čistočo oblačil poskrbijo pralni stroji Candy in Electrolux. Odlikuje jih tiho delovanje, visoka zmogljivost pranja, moderen dizajn in različne napredne funkcije. Tako pralni stroj Electrolux kot pralni stroj Candy je lahko hkrati tudi sušilni stroj. Na voljo so vam prostostoječi in vgradni pralni stroji, ki vas bodo s svojo učinkovitostjo, atraktivnostjo in nizkimi cenami zagotovo prepričali.

Pralni stroj LG


Mikrovalovne pečice Gorenje, Bosch, Candy in druge

Po ugodnih cenah so vam na voljo mikrovalovne pečice priznanih blagovnih znamk. Sem sodijo mikrovalovne pečice Gorenje, Bosch, Candy in druge. Odločite se lahko za samostoječo, prav tako pa vam je na voljo vgradna mikrovalovna pečica. Med najbolj priljubljene spada vgradna kombinirana mikrovalovna pečica Gorenje, ki združuje moč mikrovalov, žara in toplega zraka. Tudi vgradne mikrovalovne pečice Bosch navdušujejo s svojo visoko kakovostjo uporabnike po celem svetu.

Mikrovalovna pečica


Pomivalna korita - vgradna, vsadna, kotna

Kakovost, sodobnost in funkcionalnost so tri lastnosti, ki jih dosegajo pomivalna korita iz naše ponudbe. Na voljo so vam vgradna in vsadna pomivalna korita. Nudimo vam tudi kotne rešitve - kotna pomivalna korita. Pomivalno korito mora omogočati tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje visokih higienskih razmer. Oglejte si vsadna, vgradna in kotna pomivalna korita priznanih proizvajalcev v naši spletni trgovini.

Pomivalna korita


Mali gospodinjski aparati - palični mešalniki, espresso kavni avtomati ...

Mali gospodinjski aparati so namenjeni tako domači kot profesionalni uporabi. Po izjemno ugodnih cenah so vam na voljo palični mešalniki Bosch, Gorenje, Matrix, Electrolux ... Palični mešalnik je nepogrešljiv pripomoček, ki ga potrebuje prav vsaka kuharica. Poleg paličnih mešalnikov so v naši ponudbi zajeti tudi espresso kavni avtomati, mešalniki, ožemalniki in ostali aparati. Če ste ljubitelj dobre kave, morate espresso kavni avtomat enostavno imeti. Kavni avtomati Gorenje in Francise so nepogrešljivi v pisarnah, čajnih kuhinjah, doma in na dopustu, tako da si sami lahko pripravite prvovrstno kavo po veliko nižji ceni kot bi zanjo plačali v kavarni, bifeju, gostilni itd.

Hladilniki, zamrzovalniki, pralni in pomivalni stroji blagovnih znamk LG, Beko, Gorenje, Electrolux, Candy in Bosch so resnično pravi hišni prijatelji vsake gospodinje, družine, in so nenadomestljiv pripomoček v vsakem domu, ter nudijo največ kar lahko v enakovrednem cenovnem razredu dobite na trgu. Moderen dizajn, vrhunska tehnologija polepšajo vaš dom in olajšajo, ter poenostavijo marsikatero opravilo.

Za več informacij o kuhinjski posodi in beli tehniki pa obiščite našo spletno trgovino Megashop.si!