MDF lakiranje pri nas zadovolji najbolj zahtevne naročnike

MDF lakiranje in lakiranje stekla sta področji dela, s katerima se naše podjetje ukvarja že zelo dolgo. Razvili smo proizvodno linijo za izdelavo lakiranih elementov, ki je tako odlična, da nam svoje proizvode zaupa veliko število podjetij, saj vedo, da bo delo pri nas opravljeno najboljše. Najpogosteje opravljamo MDF lakiranje in lakiranje iverice. Možno je lakiranje v visokem sijaju ali pa mat lakiranje. Res pa je, da je lakiranje elementov v visoki sijaj pri nas pogosteje, saj je naša proizvodna linija specializirana prav za to. Če potrebujete MDF lakiranje kar najbolj vrhunske kvalitete, smo zagotovo pravi naslov za vas.

MDF lakiranje je oplemenitenje grobe, surove površine

MDF lakiranje elementovMDF lakiranje pomeni obdelavo mediapana z lakom. Mediapan plošče so po izgledu podobne surovi iverni plošči. MDF je kratica za »medium density fiberboards«, kar v prevodu iz angleščine pomeni srednje goste vlaknene plošče. Izdelujejo jih iz lesnih vlaken, katerim dodajo smolo. Z lakiranjem MDF elementov v visoki sijaj dosežemo, da te kvalitetne, stabilne in homogene plošče postanejo vrhunski proizvod z visoko estetsko vrednostjo in dolgotrajno vzdržljivostjo. Pohištvo iz lakiranega mediapana oplemenitimo tudi z lakiranjem stekla, ki je lahko sestavni del tega pohištva. Naše podjetje je specializirano za lakiranje v visokem sijaju, zato so naši produkti s tega področja prekrasni.

Lakiranje elementov v visoki sijaj je pri nas vrhunsko

Za lakiranje elementov v visoki sijaj se pri nas odloča tako veliko drugih podjetij, ker imamo sodobno UV lakirno linijo, na kateri lahko delamo hitro in zelo kvalitetno. Tako zmoremo izvesti zelo velika naročila. Proizvodna lakirna linija nam omogoča lakiranje ploskovnega pohištva s kvalitetnimi UV utrjujočimi poliestrskimi laki. Specializirani smo za lakiranje elementov v visokem sijaju.

Lakiranje stekla je kvaliteten dodatek pohištvu

Lakiranje stekla sicer ni tako pogosto kot MDF lakiranje ali lakiranje iverice, vendar se ga občasno poslužujemo tudi v industriji pohištva. Številni kosi pohištva imajo namreč steklena vratca oziroma vitrine, ki jih lahko z lakiranjem stekla dodatno oplemenitimo.