Izdelavo lakiranih elementov vam opravimo najboljši mojstri

Izdelava lakiranih elementov je bila od nekdaj specialnost podjetja Krasoprema. Zaradi našega vrhunskega lakiranja mediapana, lakiranja iverala, lakiranja iverice in tudi lakiranja stekla nam zaupa veliko število podjetij. Zaradi naše sodobne UV lakirne linije, ki jo odlikuje hitra in kvalitetna izdelava lakiranih elementov, smo sposobni izvesti tudi zelo velika naročila v razmeroma kratkem času. Pri izdelavi lakiranih elementov, kot je denimo MDF lakiranje, smo nadpovprečno uspešni, zato naši izdelki dosegajo visoko estetsko vrednost. Še posebej slovimo po barvnem lakiranju v visokem sijaju.

Izdelava lakiranih elementov je pri nas zares vrhunska

Barvno lakiranje z visokim sijajem

Izdelava lakiranih elementov je pri nas tako kvalitetna, ker pri nas lakiranje ploskovnega pohištva opravljamo s kvalitetnimi UV utrjujočimi poliestrskimi laki v pogojih najsodobnejše tehnologije. Najpogostejša postopka pri nas sta lakiranje iverala in predvsem MDF lakiranje. MDF plošče (angleško: medium density fibreboards) so srednje goste vlaknene plošče, izdelane iz lesenih vlaken, ki jih lepimo z dodatkom sintetičnega lepila. Prednost teh plošč, ki so obojestransko gladke, pred surovimi ivernimi ploščami je v tem, da ne vsebujejo formaldehida. Obdelava teh plošč je enostavna in hitra, na koncu pa jih oplemenitimo z barvnim lakiranjem v visokem sijaju. Lakiranje mediapana je tako zelo pogost postopek, saj MDF plošče ogromno uporabljamo v industriji pohištva.

Lakiranje mediapana je zaključni proces proizvodnje

Barvno lakiranje v visokem sijaju ali v mat izvedbi je zaključni proces obdelave lesa preden začnemo s sestavljanje pohištva. Lakiranje mediapana je zelo pomembno, saj na ta način preprečimo mehanske poškodba, kot so denimo praske, odrgnine ali zareze. Barvno lakiranje v visokem sijaju tako poleg visoke estetske vrednosti omogoči tudi zaščito pred morebitnimi kemičnimi ali termičnimi vplivi in pred morebitnimi nezgodami s hrano. Lakiranje mediapana namreč omogoči, da je pohištvo higiensko nesporno, saj lahko madeže tekočin in ostanke hrane s pohištva popolnoma odstranimo in s tem preprečimo morebiten nastanek bakterij. Izdelava lakiranih elementov tako omogoči zaščito pohištva in močno podaljša njegovo življenjsko dobo. Barvno lakiranje v visokem sijaju pa omogoči kar največjo estetsko vrednost