Osvežitvene ure vožnje - novost v Šoli vožnje JaguarUčenje vožnje

Šola vožnje Jaguar je avtošola, ki je prilagojena vašim individualnim potrebam. Z našo pomočjo boste pridobili vozniški izpit A kategorije ali B kategorije, pomagali vam bomo tudi do ponovne pridobitve vozniškega dovoljenja, če ste ga izgubili. Če imate vozniško dovoljenje samo na papirju, vozite pa ne, pa smo za vas pripravili še obnovitveno učenje vožnje. Mnogi namreč naredijo vozniški izpit, potem pa mine nekaj let ali celo desetletij, preden spet sedejo za volan. Razmere na cestah in cestnoprometni predpisi so se v tem času spremenili, zato je nujno potrebno znanje obnoviti - temu so namenjene osvežitvene ure vožnje. Obnovitvene ure vožnje ali svetovalne ure vožnje pa svetujemo tudi starejšim osebam, saj ti v povprečju za volanom preživijo manj časa kot mlajši.

Vožnja z motorjem

Avtošola Jaguar - avtošola s tradicijo, ki upošteva vaše želje in potrebe

V avtošoli Jaguar vam bodo pomagali vrhunsko usposobljeni učitelji in učiteljice vožnje. Prepričani smo, da učenje vožnje ni namenjeno zgolj temu, da bi kandidat čim prej opravil usposabljanje in prišel do vozniškega izpita, pač pa je to šola za vse življenje. Ravno to prepričanje je ključ našega uspeha. Z vso pozornostjo se vam bomo posvetili in upoštevali vaše želje in potrebe glede urnika, trajanja vožnje, plačilnih zmožnosti ... Večletne izkušnje pri poučevanju, naša potrpežljivost, skrbnost, spodbujanje in motivacija bodo poskrbeli, da se boste pri nas počutili sproščeno in boste brez strahu sedli za volan. Pomagali vam bomo tudi pri premagovanju treme pred izpitom. Učenje vožnje bo z nami povsem brez strahu in napetosti, še posebej če se boste odločili za osvežitvene ure vožnje.

Brez strahu in napetosti na osvežitvene ure vožnje

V več primerih se zgodi, da nekdo naredi vozniški izpit pri 18 letih, nato pa skoraj ne sede več za volan. Včasih temu botruje strah pred vožnjo. Ta je lahko tudi posledica prometne nezgode, ki je omajala zaupanje v sposobnost za vožnjo. A slej ko prej bo treba spet sesti za volan in takrat bo potrebnih ogromno poguma in volje. Ko se boste odločili za ta korak, vam bomo z veseljem pomagali. Za vas bomo vedno našli spodbudno besedo, ki vas bo dodatno motivirala vam okrepila samozavest. Včasih je potrebnih le nekaj ur osvežitvene vožnje, da ponovno postanete vešči vožnje.
Obnovitvene ure vožnje pa lahko pridejo prav tudi pri vožnji z motorjem.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran!