Šola vožnje Jaguar nudi usposabljanje za vozniški izpit A in B kategorije

Šola vožnje Jaguar je danes med zelo uspešna in priznana šola vožnje. S predavanji in tečaji cestnoprometnih predpisov in prve pomoči kandidate usposobimo, da pridobijo vozniško dovoljenje A kategorije ali B kategorije. Vrhunsko usposobljena ekipa učiteljev in učiteljic vožnje z večletnimi izkušnjami bo poskrbela, da se boste med učenjem sprostili. Ves čas vas bo spodbujala, skrbela za nadaljnjo motivacijo, obenem pa bo z vami potrpežljiva. Prepričani smo, da šola vožnje pravzaprav traja vse življenje in ni namenjena zgolj temu, da le uspešno opravimo vozniški izpit.

Šola varne vožnje
Vozniški izpit - preizkus teoretičnega in praktičnega znanja

Teoretični del opravljanja vozniškega izpita - tako za vozniški izpit A kategorije kot za vozniški izpit B kategorije - zajema predavanja in tečaj iz cestnoprometnih predpisov (CPP) in prve pomoči. Predavanja CPP vam bomo v avtošoli Jaguar predstavili na slikovit način - v besedi, sliki in zvoku. Pri prvi pomoči pa vam bo strokovni medicinski delavec predstavil reševanje ponesrečencev. Po teoretičnem delu sledi praktični del, ki ga kandidati opravljajo na vozilu za izbrano kategorijo. Teoretični del izpita je poleg praktičnega dela pogoj za opravljanje posebnega praktičnega dela za pridobitev vozniškega dovoljenja A kategorije. Praktični del izpita pa je sestavljen iz treh delov:
- priprava na vožnjo in ugotavljanje tehničnega stanja vozila;
- preizkus spretnosti pri vožnji z vozilom, ki poteka na poligonu ali na drugi neprometni površini;
- preizkus ravnanja pri vožnji vozila v cestnem prometu v naseljih in izven njih, kjer je to mogoče, pa tudi na cestah, rezerviranih za motorna vozila, in avtocestah.

Če ste svoje vozniško dovoljenje izgubili, vam bomo v avtošoli Jaguar pomagali, da ga boste v najkrajšem možnem času pridobili nazaj. Pred tečajem CPP boste morali pridobiti zdravniško spričevalo, nato pa vas v našem ugodnem paketu čaka 22 ur vožnje. Po novem pravilniku o usposabljanju kandidatov za pripravo na vozniški izpit B kategorije je namreč potrebno opraviti najmanj 22 ur vožnje.


Vozniški izpit A kategorije - naši učitelji vožnje ves čas prisotni na svojih motorjih

Naši učitelji vožnje vas bodo ves čas spremljali na svojem motorju. Paket za pripravo na vozniški izpit A kategorije (A in A1) vključuje začetni paket - tečaj CPP s samoocenjevanjem, 9 urami vožnje in praktičnim delom - ter nadaljevalni paket, ki vključuje še 12 ur vožnje.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran!