Tampo tisk je poceni opcija za velike rezultate v marketingu

Tampo tiskAli vaše podjetje morda potrebuje mala darilca za vaše poslovne partnerje? Nekaj takega, kar ni drago, vendar bo vseeno pustilo pečat, da ste to darilce dali prav vi? Da se bodo na vas spomnili vsak dan, ko bodo to uporabno stvar vzeli v roke? Pokličite nas, ki smo mojstri tampo tiska. Tampo tisk je takšna vrsta tiska, ki omogoča tisk na raznovrstne ukrivljene površine, kot so vžigalniki, kemični svinčniki in podobno. Naj se vaš poslovni partner spomni na vas vsakokrat, ko si bo prižgal cigareto z vžigalnikom, kjer bo s pomočjo tampo tiska odtisnjen vaš kontakt. Nekatere druge koristne vrste tiska so: digitalni tisk, ki je vsestransko uporaben, ko naročate manjše količine publikacij, ofset tisk, ki pride prav, če imate nekoliko večje naklade, solventni tisk, ki je tisk velikih formatov, tiskanje reklamnih nalepk, tiskanje na majice in še kaj. Pokličite mojstre tiskarstva v podjetju Irtis in poskrbeli bomo za vaše potrebe.

 

Tampo tisk je tehnologija, ki je odlična za budžet marketing

S tampo tiskom z majhnim vložkom dosežete veliko. Izberete si lahko manjše uporabne predmete, kot so kemični svinčniki, vžigalniki ali obeski za ključe, ki jih naše tiskarstvo za vas potiska: ko boste te malenkosti razdelili svojim poslovnim partnerjem, boste takoj imeli rezultat, saj bodo vaši kontakti venomer prisotni na njihovi mizi, v njihovih žepih, in tako dalje. Zmagajte v tržni tekmi s pomočjo našega tiskarstva!

Digitalni tisk
Digitalni tisk je odlična opcija, ko tiskate majhne serije

Želite natisniti manjše serije vizitk ali letakov? Bi radi poslovnim partnerjem podarili koledarje ali svojim zaposlenim priznanja. Digitalni tisk je izvrstna rešitev za vaše potrebe. Naše tiskarstvo vam za digitalnim tiskom natisne na omenjene publikacije in še kam vaše sporočilo oziroma podatke kar iz datoteke, ki nam jo lahko pošljete. Poleg digitalnega tiska vam naše tiskarstvo nudi še ofset tisk za večje naklade na primer letakov ali drugih publikacij, solventni tisk, ko morate natisniti nekaj res velikega ali tampo tisk ko želite potiskati drobne uporabne predmete.

 

 

Irtis.si | Tampo tisk z minimalnim vložkom ponese ime vašega podjetja daleč – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
IRTIS d.o.o.
Naslov
Radana vas 2a
3214 ZREČE
Delovni čas
PON - PET: 8:00 - 16:00
Spletna stran
E-pošta
041 222 966
Seznam fraz
Tampo tisk, digitalni tisk, tiskarstvo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA