Naravna ognjičeva krema za obrazOgnjičeva krema- babičina skrivnost

Cvet ognjiča ima bogato tradicijo v človeški zgodovin in je zaradi svojih neštetih zdravilnih učinkov zelo cenjen tudi v kozmetiki, saj je ognjičeva krema resnično vsestranska.
Naravna ognjičeva krema HERBIO je zaradi kombinacije olj ognjiča in čajevca ter karitejevega masla primerna za celodnevno nego. Ognjičeva krema je primerna za nego obraza in telesa po britju, sončenju ali kopanju, saj njene sestavine pomirijo in osvežujejo kožo, na drugi strani pa ji povrnejo elastičnost in mehkobo. Lahko jo uporabljamo tudi kot kremo za roke. Uporaba ognjičeve kreme je vsestranska in primerna za vso družino.

Uporaba ognjičeve kreme

Ognjičeva krema je univerzalna in primerna za nego kože celotne družine. Uporaba ognjičeve kreme je največkrat prisotna za pomiritev naše kože.
Ognjičeva krema HERBIO je hranilna krema, ki jo lahko uporabljamo za obraz, vrat in telo. Ognjičeva krema obnavlja kožo, zato je njena uporaba primerna tudi za vsakodnevno nego kože. Delovanje in uporaba ognjičeve kreme je preprosta, saj kožo čisti, pospešuje njeno dihanje in obnavlja kožne celice. Zaradi njenega blagodejnega delovanja ognjičevo kremo priporočamo vsakomur.

Ognjičeva krema za obraz

Ognjičeva krema za obraz blagodejno vpliva na občutljivejšo kožo na obrazu, ki je vsakodnevno izpostavljena različnim vplivom. Prepričuje nastajanje gub ob enem pa ognjičeva krema za obraz priporočamo ljudem z aktansto kožo, saj le ta pospešuje celjenje in obnavljanje kože. Tako bo vaša koža na obrazu vedno sijoča, s pomočjo HERBIO naravne ognjičeva krema. Poleg ognjičeve kreme pa vam priporočamo tudi uporabo karitejevega masla za obraz, ki je prav tako odličen za nego suhe kože.

Naravna ognjičeva krema za vsakodnevno uporabo

Naravna ognjičeva krema je odlična za nego vsakodnevno nego suhe kože. Naravna ognjičeva krema namreč spodbuja obnavljanje kože in je primerna za vse vrste nepravilnosti.
Ognjičevo kremo HERBIO je priporočamo za vsakodnevno uporabo in nego kože, priporočamo pa vam tudi uporabo HERBIO karitejevega masla za obraz ali kot kremo za roke in ostalih naravnih izdelkov po receptu naših babic.