Arhitektura

Arhitektura. Želite oblikovati okolico po svojih željah? Krajinska arhitektura je odgovor. Najboljša arhitektura - načrtovanje in izdelava. Arhitektura po vaših željah - za vse okuse.

Arhitektura

 • Arhitekt-projekt

  Arhitekturni projekti Studia Omnia. Naš arhitekturni biro za projektiranje ima bogate izkušnje. Naj vam hišo načrtuje dober arhitekt. Projekti po visokih standardih.

 • Arhitekt za hišo

  Arhitekt mora projektiranje hiš opraviti izredno natančno, saj napačna arhitekturna zasnova povzroča visoke stroške za investitorja. Arhitekt za hiše.

 • Arhitektura hiše

  Arhitektura hiše - klasična ali moderna arhitektura stanovanjskih hiš. Vse bolj se uveljavlja tudi arhitektura varčnih hiš.

 • Arhitekturno projektiranje

  Arhitekturno projektiranje hiš in drugih vrst novogradenj. Studio Omnia - arhitekturno in gradbeno projektiranje ter izdelava projektnih dokumentacij.

 • Notranja arhitektura in opremljanje

  Ste se odločili za prenovo stanovanja ali poslovnega prostora? Iščete nove ideje? V podjetju Evromojster smo poskrbeli za celovito ponudbo, saj vam poleg izvedbe suhomontažnih gradbenih sistemov nudimo tudi nasvete arhitekta za notranjo opremo. Poleg lepega izgleda je namreč potrebno zagotoviti tudi funkcionalnost prostora. Evromojster d.o.o., Ljubljana.

 • Slovenski arhitekt, odi ideje za ureditev prostorov in stanovanja o rešitve

  Pri opremljanju notranjih prostorov velikokrat pomislimo na notranje oblikovalce, vse prevečkrat pa zanemarimo pomen arhitekta za notranjo opremo, kar lahko po končani prenovi ali gradnji zelo obžalujemo. Ni nepomembno, za kakšen sistem ogrevanja ali hlajenja se odločimo, prav tako ne smemo pozabiti na varnostni vidik. V sklopu naše ponudbe vam nudimo tudi svetovanje arhitekta. Evromojster d.o.o., Ljubljana Od ideje do rešitve

 • Krajinska arhitektura - krajinski arhitekti z izkušnjami. Žolnir d.o.o., Šempeter pri Gorici

  Z našimi krajinskimi arhitekti vam ponujamo širok obseg storitev s področja krajinske arhitekture. Krajinski arhitekti imamo večletne izkušnje. Geodetsko podjetje Žolnir d.o.o. iz Šempetra pri Gorici vam ponuja različne geodetske storitve - ureditev in izravnava meje, parcelacijo ... Poslovne enote imamo tudi v Ajdovščini, Postojni, Sežani in Tolminu.

 • Arhitekture

  Arhitekture po meri, načrt krajinske arhitekture, načrt gradbenih konstrukcij, upravljanje nepremičnin in arhitekturno projektiranje pri podjetju Krasinvest d.o.o. Sežana, ki se zaveda pomembnosti znanja in izkušenj.