Arhitektura

Arhitektura. Želite oblikovati okolico po svojih željah? Krajinska arhitektura je odgovor. Najboljša arhitektura - načrtovanje in izdelava. Arhitektura po vaših željah - za vse okuse.

Arhitektura

 • Zaščitite svoj avto ali teraso z steklenim nadstreškom

  Stekleni nadstreški so idealen način za povečanje površine na zunanjih delih vašega doma. Kontaktirajte steklarstvo Šiško za steklene nadstreške po meri.

 • Arhitekt-projekt

  Arhitekturni projekti Studia Omnia. Naš arhitekturni biro za projektiranje ima bogate izkušnje. Naj vam hišo načrtuje dober arhitekt. Projekti po visokih standardih.

 • Arhitekt za hišo

  Arhitekt mora projektiranje hiš opraviti izredno natančno, saj napačna arhitekturna zasnova povzroča visoke stroške za investitorja. Arhitekt za hiše.

 • Arhitektura hiše

  Arhitektura hiše - klasična ali moderna arhitektura stanovanjskih hiš. Vse bolj se uveljavlja tudi arhitektura varčnih hiš.

 • Arhitekturno projektiranje

  Arhitekturno projektiranje hiš in drugih vrst novogradenj. Studio Omnia - arhitekturno in gradbeno projektiranje ter izdelava projektnih dokumentacij.

 • Krajinska arhitektura - krajinski arhitekti z izkušnjami. Žolnir d.o.o., Šempeter pri Gorici

  Z našimi krajinskimi arhitekti vam ponujamo širok obseg storitev s področja krajinske arhitekture. Krajinski arhitekti imamo večletne izkušnje. Geodetsko podjetje Žolnir d.o.o. iz Šempetra pri Gorici vam ponuja različne geodetske storitve - ureditev in izravnava meje, parcelacijo ... Poslovne enote imamo tudi v Ajdovščini, Postojni, Sežani in Tolminu.

 • Arhitekture

  Arhitekture po meri, načrt krajinske arhitekture, načrt gradbenih konstrukcij, upravljanje nepremičnin in arhitekturno projektiranje pri podjetju Krasinvest d.o.o. Sežana, ki se zaveda pomembnosti znanja in izkušenj.