Police

Police za okna iz različnih materialov. Široka ponudba lesenih ali kamnitih polic bo navdušila predvsem ljubitelje naravnih materialov. V ponudbi tudi PVC ali alu police. Izberite takšne, ki bodo polepšale vaš dom.

Police

 • Notranje ali zunanje PVC okenske police

  Nagodeti vam poleg kvalitetnih vrat in oken ponuja tudi okenskepoliceiz PVC-ja, ki so namenjene tako notranji kot zunanji uporabi. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Cenik za naše izdelke vam je na voljo v naši prodajalni, lahko pa vam ga pošljemo tudi na dom.

 • Notranje okenske police v različnih odtenkih. Azur 7, Maribor

  Pri odločitvi za nakup notranjih okenskih polic vam priporočamo nakup naših izdelkov, ki so narejeni iz trpežnega materiala, ki ga boste z lahkoto očistili. Naše okenske police ne vpijajo vlage, tako da ne boste imeli težav z madeži, ki jih povzroča razlitje tekočin. Na voljo so v različnih barvah: bele, različnih odtenkov sive, peščene, rumene, svetlo zeleni, oranžni, kakavovo rjavi, svetlo sivo zeleni ... Azur 7, Maribor

 • Okenske police iz umetnega kamna. Azur 7, Maribor

  Z nakupom okenskih polic Azur 7 boste sprejeli dobro odločitev, saj so izdelane iz umetnega kamna, ki je izdelan iz kalcita in naravne akrilne smole. Estetskost naravnega kamna je tako združena s funkcionalnostjo, saj tovrstne police ne vpijajo tekočin in so odporne tako na vplive UV žarkov kot tudi druge vremenske vplive. Poleg okenskih polic vam nudimo tudi kamnite stenske obloge, obloge za okna, vrata in kamine ter zunanje talne obloge. Azur 7, Maribor.

 • Vgradnja okenskih polic. Azur 7, Maribor

  Zunanje okenske police Azur 7 imajo gladko površino in so neporozna. Poleg tega so energetsko varčne in primerne za vgradnjo v pasivne stavbe. Poskrbimo, da bo vgradnja polic opravljena strokovno. V kolikor vgradnja ni opravljena pravilno, lahko pride do vdora vode. Priporočljivo je, da se pred vgradnjo staro polico odstrani. Azur 7, Maribor

 • Kamnite police za okna iz različnih kamnin. Kamnoseštvo Marnit, Hoče

  Police za okna v različnih odtenkih in vzorcih, ki so izdelane iz različnih kamnin in bodo vašemu domu dodale estetsko noto. Nudimo vam okenske in kaminske police, obloge ter drugi izdelki iz granita in marmorja. Čudoviti izdelki iz naravnega kamna podjetja Kamnoseštvo Marnit so prava izbira za vaš dom.

 • Notranje ali zunanje PVC okenske police. Cugelj, Ivančna Gorica

  Podjetje Cugelj iz Ivančne Gorice vam poleg kvalitetnih vrat in oken ponuja tudi okenske police iz PVC-ja, ki so namenjene tako notranji kot zunanji uporabi. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Cenik za naše izdelke vam je na voljo v naši prodajalni, lahko pa vam ga pošljemo tudi na dom.

 • Kamnite oziroma granitne zunanje in notranje okenske police. Kamnoseštvo Svetina, Lokev

  Granitne okenske police so estetske. Ker so narejene iz naravnega kamna, so zelo vzdržljive in odporne na vremenske razmere. Marmor je primeren material za notranje police za okna. Naravni kamen je primerna izbira tudi v primeru, če se odločate za nakup stenskih polic, na katere boste postavili knjige, spominke ... Za cenik pošljite povpraševanje ali nas pokličite. Kamnoseštvo Svetina, Lokev.

 • Okenske police iz različnih materialov - lesene, PVC in alu. Rajmax, Kozje

  Podjetje Rajmax d.o.o. ima v ponudbi notranje okenske police iz različnih materialov: alu, PVC in lesene okenske police. Notranje okenske police za vsak okus! Okenske police notranje prostore spremenijo in obogatijo. V ponudbi so tudi okenske rolete, drsna steklena vrata in druga oprema za dom - Rajmax, Kozje.

 • Zunanje in notranje okenske police

  Zunanje okenske police in notranje okenske police | PVC okenske police, granitne police, ALU okenske police, kamnite okenske police in okenske police - marmor.