Balkonske ograje prilagojene vašim željam

Balkonske ograje so različnih oblik, dimenzij in barv, zato jih lahko oblikujete čisto po svojem okusu. Izberite število horizontalnih oz. vertikalnih letev, razdaljo med letvami, višino in barvo aluminijaste ograje. Bodite pozorni na detajle in z novo alu ograjo dodajte svoji hišici iz sanj piko na i.

Horizontalne ograje za balkone

Balkonske ograje s horizontalnimi letvami so zelo modernega videza. Izbirate lahko med dvema izvedbama – med alu profili, ki zastirajo poglede tako z notranje kot zunanje strani, ter takšnimi, ki jih zastirajo le z zunanje. Nosilna konstrukcija je pri tovrstni alu ograji vidna ali nevidna.

Vertikalne ograje za balkone

Vertikalne aluminijaste ograje za stopnice ali balkone imajo letve postavljene v vertikalni smeri, kar daje ograji videz tradicionalnih kovinskih ograj. Letve imajo na zgornji strani ročaj iz aluminija, palice pa je mogoče kombinirati z dekorativnimi zaključki pokrovov. Tako kot pri horizontalnih balkonskih ograjah lahko tudi pri vertikalnih izbirate med letvami različnih širin.

Panelne ograje za balkone

Panelne ograje so iz aluminija ali stekla, oboje pa nudijo veliko zasebnosti. Pri aluminijastih ograjah je osrednje polje zapolnjeno s ploščami aluminija, pri steklenih pa je osrednji del zgrajen iz zakritega ali transparentnega stekla. Nosilna konstrukcija je pri obeh izvedbah narejena iz aluminija.