Pošlji povpraševanje

Moderne alu ograje polepšajo vsako dvorišče ali balkon


Moderne alu ograje so izjemno vzdržljive in enostavne za uporabo. Aluminij kot material je eden najbolj trajnih, zaradi številnih prednosti pa je v zadnjih letih vse bolj priljubljen. Prva prednost moderne alu ograje je, da je lahka. Težek material je pri nameščanju težje montirati, moderne alu ograje pa boste lahko namestili preprosto in hitro.

Pri tem vam pomagajo strokovno podkovana podjetja, kot je Flexvar, znano po svoji široki ponudbi alu balkonskih ograj in dvoriščnih vrat ter drugih izdelkov. Aluminij pa je mogoče tudi rezati brez večjih težav, tako da je vse, kar monter potrebuje za vse potrebne prilagoditve, žaga za kovino.

Tudi z vzdrževanjem ne boste imeli težav, saj moderne alu igraje zdržijo zelo dolgo s primerljivo malo vzdrževanja. Aluminij ni izpostavljen enakim težavam kot drugi materiali, saj ne zarjavi, pa tudi ga ni treba vsako leto prebarvati.

Ponavadi so moderne alu ograje prašno prebarvane, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja. To bo gotovo razveselilo vse tiste, ki so v službi dolge ure in nimajo veliko časa za posvečanje domačim in hišnim opravilom. Svoj čas lahko tako raje namenite za družino ali hobije in obenem veste, da je vaš dom negovan in opremljen z najboljšim, kar ponuja trg.

Kot izbira je torej moderne ograje težko prekašati, saj je kovano železo veliko bolj težko in neprimerno za nošenje in montiranje, les pa je zelo težko vzdrževati. Za miren spanec in prepričanje, da ste za svoj dom naredili največ, izberite moderne alu ograje. Pri podjetju Flexvar vam bodo radi svetovali in ponudili različne možnosti glede na vašo stavbo. Če živite v hiši, boste morebiti razmišljali o istem stilu dvoriščnih in balkonskih vrat.

zunanje ograje

Zunanje ograje ščitijo vaš dom pred nepovabljenimi obiskovalci

Zunanje ograje so lahko, kot že omenjeno, nameščene na dvorišču oziroma okoli vrta, ali pa na balkonu. Zakaj vlagati v lepe in kakovostne zunanje ograje? Gotovo želite zaščititi tako sebe in svoje bližnje kakor vašo lastnino pred nepridipravimi, vsiljivci – tudi živalskimi – morebitnimi vlomi in tatvinami, obenem pa želite tudi ohraniti visok nivo zasebnosti.

Zunanje ograje podjetja Flexvar zdužujejo tako varnostno kot estetsko funkcijo ter obenem poskrbijo za to, da vas nihče ne opazuje s ceste. Izberete lahko namreč modele z gostimi alu lamelami za ograje, ki so popolnoma diskretne.

Ko gre za širino in kompaktnost, imate različne možnosti. Lažje ograje so idealne za balkone na stanovanjskih blokih, medtem pa lahko višje, bolj kompaktne industrijske zunanje ograje izboljšajo varnost v komercialnih centrih in tudi celotnih stanovanjskih kompleksih. Možnosti je res ogromno.

alu lamele za ograje

Alu lamele za ograje so iz kakovostnega in trpežnega materiala

Alu lamele za ograje so torej garancija za to, da se na vašem vrtu ne bodo pasle nobene nepovabljene oči. Obenem je na voljo več različnih oblik alu lamel za ograje glede na vaše preference in na vaše potrebe. Lahko so horizontalno ali vertikalno razporejene. Vsaka smer alu lamel za ograje ima svojo prednost, na koncu pa se boste verjetno odločili po občutku ali glede na druge ograje na objektu ali okolici.

Ne skrbite niti, če se slučajno poškoduje, saj je popravilo praviloma zelo preprosto. Popravite lahko eno komponento, ne da bi zamenjali celotno dolžino. Ta enostavnost popravila pa običajno pomeni tudi, da so ta popravila cenejša. Če vas skrbi, da so moderne alu lamele za ograje dražje kot na primer lesene, če les lahko dobite zastonj, pa naj vam zagotovimo, da se dolgoročno gledano ta naložba izredno hitro povrne.

S tem, ko ni potrebno vlagati v vzdrževanje na letni ravni in ker ni veliko popravil zaradi trpežnosti samega materiala, je vložek v nakup in montažo ograje pravzaprav edini omembe vreden odhodek, ki ga boste imeli z njo.

alu balkonske ograje

Alu balkonske ograje naj se po stilu prilegajo vaši fasadi

Alu balkonske ograje so tiste, ki jih največkrat najprej opazimo med vožnjo mimo hiš. Obstajajo celotne soseske s predpisano obliko in stilom, kako naj izgledajo zunanje ograje. Mnogim pa to ne  ustreza, saj so prav moderne alu balkonske ograje tiste, ki lahko najbolj izražajo vaš osebni stil ali želje. Ne pustite se pregovoriti v nekaj, kar vam ni všeč. Gotovo boste med bogato izbiro podjetja Flexvar našli nekaj zase.

V njihovi ponudbi so že omenjene navpične ali vzporedne letvice ograj, ki so lahko različnih dimenzij in narejene tudi po meri. Koncept montaže nevidnih stikov pomeni, da na ograji niso vidni zvari ali drugi znaki nameščanja, kar je velika prednost v primerjavi z drugimi materiali. Moderne alu balkonske ograje so v vseh pogledih izbira prihodnosti. Pokukajte na spletno stran podjetja Flexvar in poiščite nekaj primerov njihovega dela iz realnega življenja.

V svoji dolgoletni karieri so ugodili že številnim zahtevnim zasebnim in poslovnim strankam. Svoj odnos s kupci pa vselej gradijo na zaupanju in na tem, da se čim bolj približajo zahtevam naročnika. Verjamejo namreč, da se z enim »ne« človeka lahko odbije za vse življenje. Z veseljem izdelujejo ograje za vaš dom ali poslovni objekt, ki jih dojemajo kot topel objem, ki se ovije okoli stavbe.

alu ograje